za administratora

Incognito:
Ubedicu ja Bozu da zabrani pisanje gostima na svim forumima... Time se sprecavaju:

a) Namerne provokacije
b) Osobe koje vole da pisu iza vise nick-ova

Uostalom, registracija ima puno prednosti a ni jednu manu... A traji svega 2 minuta...

Ovo ce mozda liciti na predizbornu parolu ali neka: ... Pa da svako stoji iza svojih reci!

Meni licno0 gosti ne smetaju, mada svakako preporuujem registraciju.

VictorySun:
Incognito:
Ubedicu ja Bozu da zabrani pisanje gostima na svim forumima... Time se sprecavaju:

a) Namerne provokacije
b) Osobe koje vole da pisu iza vise nick-ova

Uostalom, registracija ima puno prednosti a ni jednu manu... A traji svega 2 minuta...

Ovo ce mozda liciti na predizbornu parolu ali neka: ... Pa da svako stoji iza svojih reci!

Meni licno0 gosti ne smetaju, mada svakako preporuujem registraciju.

a) namerne provokacije nemoguce je iskoreniti :twisted:
b) ista osoba vec poseduje vise registrovanih nickova :wink:
c) ovo je vreme demokratije :roll:
d) vise registrovanih gostiju stvara vise muke administratorima :evil:
e) administrator voli da se krije iza neregistrovanih nickova 8)
d) registrovani nick u stvari nije registrovani nick, predlazem da se prilikom registracije nocka ponese licna karta i izvod iz maticne knjige rodjenih :shock: :twisted:

... i skeniranje mreznjace, otisak djona na cipelama, uzimanje brisa iz grla i anusa, analiza krvi i urina, potvrda psihologa, testiranje ruka na barutsku prasinu, detektor lazi...

Uhhhhh... kostalo bi mnogo, al' bi bar imali normalne ljude ovde :lol: :lol: :lol:

Lilu:
i otisak prsta... mere... slika... kratki dosije... bolesti od kojih ste bolovali... vi i vasi preci... and.... vakcine koje ste primili...

porodicno stablo, priznanja i zasluge, spisak kucnih ljubimaca, nalaz psihijatra, uzorak krvi i jajne celije, pramen kose i depozit od 1000000 dolara.

...kad lutka hoće zeca - ima da dobije zeca...

iliti

Za novi registrovan nick - i dušu bih prodala...te ne radila tamo nekih 57 testova za proveru autentičnosti identiteta... 8)

a sta ako se neko stidi necega sto zeli da pita pa zeli da ostane anoniman???

mislim, kroz registraciju se manje vise ljudi upoznaju a ovako da ja imam pet registrovanih nickova morala bih da postanem podeljena licnost... sve SAMO zbog toga sto administratori ne dozvoljavaju povremenu anonimnost... mislim, svi cemo sa velikim brojem nickova na kraju zavrsiti u ludari... :cry: :cry: :cry:

Anonymous:
a sta ako se neko stidi necega sto zeli da pita pa zeli da ostane anoniman???

mislim, kroz registraciju se manje vise ljudi upoznaju a ovako da ja imam pet registrovanih nickova morala bih da postanem podeljena licnost... sve SAMO zbog toga sto administratori ne dozvoljavaju povremenu anonimnost... mislim, svi cemo sa velikim brojem nickova na kraju zavrsiti u ludari... :cry: :cry: :cry:

ma dajjjjjjjj ebala te ludara.... :lol:

Back