Gost
Ihhhhhhhhhh Inco, pa ja jesam naivna ali ne bas toliko, pa znam da nisi pricao sa stvorcima...ju, ju...pu, pu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
/me provaljenaIncognito:Ne plasim se ja konkurencije... Jer znam da me volis koliko i ja tebe!ops:
Incognito:Nisam na kraj srca... ali jednostavno, vecina ljudi takvu opciju zloupotrebava... Uostalom ne znam ni jedan iole ozbiljniji forum gde je dozvoljeno gostima da postuju...
the end:a mojih 200 nickova...![]()
Incognito:Ubedicu ja Bozu da zabrani pisanje gostima na svim forumima... Time se sprecavaju:
a) Namerne provokacije
b) Osobe koje vole da pisu iza vise nick-ova
Uostalom, registracija ima puno prednosti a ni jednu manu... A traji svega 2 minuta...
Ovo ce mozda liciti na predizbornu parolu ali neka: ... Pa da svako stoji iza svojih reci!
VictorySun:Incognito:Ubedicu ja Bozu da zabrani pisanje gostima na svim forumima... Time se sprecavaju:
a) Namerne provokacije
b) Osobe koje vole da pisu iza vise nick-ova
Uostalom, registracija ima puno prednosti a ni jednu manu... A traji svega 2 minuta...
Ovo ce mozda liciti na predizbornu parolu ali neka: ... Pa da svako stoji iza svojih reci!
Meni licno0 gosti ne smetaju, mada svakako preporuujem registraciju.
Lilu:i otisak prsta... mere... slika... kratki dosije... bolesti od kojih ste bolovali... vi i vasi preci... and.... vakcine koje ste primili...
imam 10 reg. nickova:...kad lutka hoće zeca - ima da dobije zeca...
iliti
Za novi registrovan nick - i dušu bih prodala...te ne radila tamo nekih 57 testova za proveru autentičnosti identiteta... 8)
Anonymous:a sta ako se neko stidi necega sto zeli da pita pa zeli da ostane anoniman???
mislim, kroz registraciju se manje vise ljudi upoznaju a ovako da ja imam pet registrovanih nickova morala bih da postanem podeljena licnost... sve SAMO zbog toga sto administratori ne dozvoljavaju povremenu anonimnost... mislim, svi cemo sa velikim brojem nickova na kraju zavrsiti u ludari...![]()
![]()
![]()