Za 30 godina ce nam se smejati.

MrNapokon

Supersonik
VIP
Poruka
69.433
Vozim do trafike (inace nisam nesto ljubitelj da svuda idem autom, ali ovaj put sam morao zbog posla), pravim U-turn, i eto iz parka izlazi i blene. Dok sam okretao primetim joj oci na" hladnjaku", vratim pogled, pogledam opet, i dalje blene. Posto je tu trafika, parkiram, kupujem stvari, okrenem se, opet i dalje blene. Vracam se u kola, krecem nazad, ona uz put blene..A znam o cemu se radi:

Da sam pesaka isao, prosla bi pored mene kao pored groba sa onom facom: Bezi smrade.

Necu da pokrecem napadanje sponzorki, bla bla nista od toga. Samo me interesuje cemu tolika fascinacija autom. Kapiram nove stvari, cak i fensi i ja bih zevao da je pored mene prozujala riba u letecem autu. Ali hej, auti postoje vec 100 godina.. Sta je tu toliko ludilo da sada hoces nekome da popusis zbog voznje ili cega vec. Zasto ne tucaju onda kamiondzije, to su velika vozila, ogromna, sa dosta komfornog prostora unutra ?

Stvarno ne prozivam ovde nikoga generalno, niti suprotan pol, niti KoZmopoliten, cisto eto... jedno iskustvo koje me tera na malo razmisljanja u pauzi.

i mene to kopka
mislim ja volim pušenje u solidnom autu sa kožnim sedištima
ali te što zablenu
a što se tiče iskusnih sponzoruša one znaju šta su indikatori ozbiljnih para a auto tu nije medju proritetima
a možda samo neke žene vole seks u dobrim kolima kao fetiš bez pretenzija da dobiju taj auto u brakoravodnoj parnici

Vozim do trafike (inace nisam nesto ljubitelj da svuda idem autom, ali ovaj put sam morao zbog posla), pravim U-turn, i eto iz parka izlazi i blene. Dok sam okretao primetim joj oci na" hladnjaku", vratim pogled, pogledam opet, i dalje blene. Posto je tu trafika, parkiram, kupujem stvari, okrenem se, opet i dalje blene. Vracam se u kola, krecem nazad, ona uz put blene..A znam o cemu se radi:

Da sam pesaka isao, prosla bi pored mene kao pored groba sa onom facom: Bezi smrade.

Necu da pokrecem napadanje sponzorki, bla bla nista od toga. Samo me interesuje cemu tolika fascinacija autom. Kapiram nove stvari, cak i fensi i ja bih zevao da je pored mene prozujala riba u letecem autu. Ali hej, auti postoje vec 100 godina.. Sta je tu toliko ludilo da sada hoces nekome da popusis zbog voznje ili cega vec. Zasto ne tucaju onda kamiondzije, to su velika vozila, ogromna, sa dosta komfornog prostora unutra ?

Stvarno ne prozivam ovde nikoga generalno, niti suprotan pol, niti KoZmopoliten, cisto eto... jedno iskustvo koje me tera na malo razmisljanja u pauzi.

To sa autom je davno trebao da prestane da bude fetis.
Danas dobra mozes da kupis za stvarno male pare.
Budzenje sa kolima mi je uvek bilo fuj i nikad ne bih bio toliko iracionalan da kola predstavljaju veliki deo moje imovine.
Tako da BMW od 70 iljada je za mene bolest.

- - - - - - - - - -

Pa ok kapiram, ali auto nije neka indikacija novca. Danas mnogi imaju auto. Pa i dobar auto. Uostalom ne deluje kao neko bas siromasan pa da gleda na prvu...
Mozda je neki njen fetis. Nesto se poklopilo i nalozila se.

- - - - - - - - - -

@Napokon
Nego Napokone, sto nam lepo ne priznas da ti je zao sto si iskulirao :per: i da zalis sto joj nisi prisao?:per::hahaha::D

Pa nisi ni napisao da je gledala tebe, nego kola.

Nije mi zao stvarno. Nisam neko ko nije tako saletao i probijajo limite. Nego mi je bezveze. Pre mi je zao sto me ne bi pogledala bez auta.A u pravu si za to da danas kola mozes kupiti za vrlo male pare i plus, ne kapiram ako vec trazis nekog sa lovom, bolje bas to, da trazis nekoga ko umereno trosi novac, a ne nekoga ko zbudzi svu ustedjevinu na friziranog, blindiranog i td.

Ne ja bolujem od epilepsije fotosenzibilne,znas vec iz postova sto me cini nepodobnom za voznju iako su doneli zakon da mi mozemo polagati,a sve i da nisam bolesna verovatno bi se snasla pa kupila nesto mozda,ne znam zavisi od situacije.

Svaka budala ima automobil,samo malo njih zna da ga vozi.

Nije mi zao stvarno. Nisam neko ko nije tako saletao i probijajo limite. Nego mi je bezveze. Pre mi je zao sto me ne bi pogledala bez auta.A u pravu si za to da danas kola mozes kupiti za vrlo male pare i plus, ne kapiram ako vec trazis nekog sa lovom, bolje bas to, da trazis nekoga ko umereno trosi novac, a ne nekoga ko zbudzi svu ustedjevinu na friziranog, blindiranog i td.

Jel ti mislis da svi ljudi umeju racionalno da razmisljaju?
Ja sam mislio da nema ZAISTA glupih ljudi, ali kad sam video neke...:fdlan::pljus::lol:
A ovo kazem ne jer mrzim nekog vec ne mogu da verujem.:eek:

P.S. Nisi pichkopatjenik. To se ceni.:ok:

Poslednja izmena:
Не палим се нешто на ауте, битно је само да није неки скрнави заставин модел (мада више нико ни не вози југа, стојадина и слично), али као и @ Malenano1 мислим да је ауто потребан. Стварно не знам каква би то веза била са ликом који нема ауто и живи са родитељима, вероватно нека платонска. А ова из уводног поста можда је хтела да се провоза, али као што рекох, ја нисам од тих.

А и није ми јасно зашто би неког чудило што девојке блену у добре ауте, кад и мушкарци блену кад нека избаци сисе, а да иде у обичној мајици кратких рукава нико не би ни погледао.

Не палим се нешто на ауте, битно је само да није неки скрнави заставин модел (мада више нико ни не вози југа, стојадина и слично), али као и @ Malenano1 мислим да је ауто потребан. Стварно не знам каква би то веза била са ликом који нема ауто и живи са родитељима, вероватно нека платонска. А ова из уводног поста можда је хтела да се провоза, али као што рекох, ја нисам од тих.

Imas li ti auto?

А и није ми јасно зашто би неког чудило што девојке блену у добре ауте, кад и мушкарци блену кад нека избаци сисе, а да иде у обичној мајици кратких рукава нико не би ни погледао.

Zato sto su sise organic, a auti zagadjuju. Mada danas plastika se svuda nadje.

- - - - - - - - - -

Jel ti mislis da svi ljudi umeju racionalno da razmisljaju?
Ja sam mislio da nema ZAISTA glupih ljudi, ali kad sam video neke...:fdlan::pljus::lol:
A ovo kazem ne jer mrzim nekog vec ne mogu da verujem.:eek:

P.S. Nisi pichkopatjenik. To se ceni.:ok:

Pa u pravu si. Sto sam stariji sve mi je jasnije kako jednostavno neki ljudi su to sto jesu. Eto moj mali krik nerazumevanja...sta ces, covek sam. Hvala bogu ima devojaka koje nisu takve i te mi bas lezu dobro.

:sad2:

Back