Za 24 sata u Pirotu rodjeno...

A zasto vi iz provincije mrzite Beograd ?
Nije Beograd kriv sto je glavni grad i sto svi gledaju
da se bude u njemu

Well... nije da ne gotivim Beograd ali mi je antipatican zato sto je sinonim za provincijalizam. Nije isto ziveti u provinciji i razmisljati kao provincijalac. O zivotu u metropoli sanja svaki stanovnk sveta, dok o zivotu u Beogradu sanja svaki srpski provincijalac. That's a bloody problemo.

A ko to kaže ko to laže da se u Beogradu prave deca?
Decu i unuke masovno zamenili sa kučadima
Iako u Pirot malo ko spava sa šarovom ovde se Džekiju posebna hrana kupuje
Rekao bih i zdravija jer ono što ima u prodavnici za salamu i viršlu džeki neće da onjuši
Pa sad ti vidi šta jedu ljudi a šta Džeki

I džemper Džekiju kupe jer je hladno u Srbiji
Jeste da nije kao u Norveškoj gde ne kupuju džempere ali u Srbiji mora
Lopaticu ne znaju da kupe

Za Džekija ustanu u 4 ujutru da ga izvode u wc a umeju i do pola tri ujutru da budu budni sa džekijem
za dete se ne bi toliko cimali

za sve maloumnike koji imaju mozak velicine zrna peska i koji kao takvi nemaju kapacitet da skontaju da je gore navedeni grad stavljen kao primer i poredjenje, jedna napomena...

ja nisam iz Pirota niti iz gradica slicnog njemu, to je samo uzeto kao primer zato prestanite da pisete o Pirotu... mogla sam staviti bilo koji drugi grad a da nije Beograd i poenta bi bila ista

za sve maloumnike koji imaju mozak velicine zrna peska i koji kao takvi nemaju kapacitet da skontaju da je gore navedeni grad stavljen kao primer i poredjenje, jedna napomena...

ja nisam iz Pirota niti iz gradica slicnog njemu, to je samo uzeto kao primer zato prestanite da pisete o Pirotu... mogla sam staviti bilo koji drugi grad a da nije Beograd i poenta bi bila ista

Ma nevredi da im objašnjavaš.vidiš da su beograđani...

I poenta odgovora je ista. Svi su došli u Beograd... za one koji nemaju kapacitet da shvate da u Beogradu nije toliko sjajno.

Pa ne shvataju ironiju i uporedenje.

Sta da se radikad se 1/3 Srbije preselila u Beograd, pa su jos zaista i pomislili da su cela Srbija, kad samo o njemu pricaju, isto kao i za vremensku prognozu.

Sto se ne pitaju koliko se beba rodilo van Beograda, gde se losije zivi?

A ko to kaže ko to laže da se u Beogradu prave deca?
Decu i unuke masovno zamenili sa kučadima
Iako u Pirot malo ko spava sa šarovom ovde se Džekiju posebna hrana kupuje
Rekao bih i zdravija jer ono što ima u prodavnici za salamu i viršlu džeki neće da onjuši
Pa sad ti vidi šta jedu ljudi a šta Džeki

I džemper Džekiju kupe jer je hladno u Srbiji
Jeste da nije kao u Norveškoj gde ne kupuju džempere ali u Srbiji mora
Lopaticu ne znaju da kupe

Za Džekija ustanu u 4 ujutru da ga izvode u wc a umeju i do pola tri ujutru da budu budni sa džekijem
za dete se ne bi toliko cimali

:zcepanje: Tuga jedna.. Ali istina ....

A zasto vi iz provincije mrzite Beograd ?
Nije Beograd kriv sto je glavni grad i sto svi gledaju
da se bude u njemu
Нико не мрзи Београд већ мрзи дискриминацију. Жене породиље у Новом Саду и Бг примају више лове, незапослене су добијале једнократну помоћ.. а у провиницији много мање или чак ништа.

I ko je za to kriv, oni koji se nisu organizovali u svojim mestima, ili oni iz Bg koji verovatno nisu nogom kročili u te varoši? A možda su krivi oni koji su iz tih varoši otišli u Beograd i ostavili svoje nedovoljn o organizovane i razvijene?
Najlakše je krivicu prebaciti na drugog i kukati kako nisi sam kriv.

Back