gost 324445
Primećen član
- Poruka
- 556
pa, zapravo nije rodjena nijedna beba... ali dobro je to sto je u Beogradu rodjeno na desetine ako ne i na stotine
samo napred
samo napred
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zasto vi iz provincije mrzite Beograd ?
Nije Beograd kriv sto je glavni grad i sto svi gledaju
da se bude u njemu
pa, zapravo nije rodjena nijedna beba... ali dobro je to sto je u Beogradu rodjeno na desetine ako ne i na stotine
samo napred
za sve maloumnike koji imaju mozak velicine zrna peska i koji kao takvi nemaju kapacitet da skontaju da je gore navedeni grad stavljen kao primer i poredjenje, jedna napomena...
ja nisam iz Pirota niti iz gradica slicnog njemu, to je samo uzeto kao primer zato prestanite da pisete o Pirotu... mogla sam staviti bilo koji drugi grad a da nije Beograd i poenta bi bila ista
za sve maloumnike koji imaju mozak velicine zrna peska i koji kao takvi nemaju kapacitet da skontaju da je gore navedeni grad stavljen kao primer i poredjenje, jedna napomena...
ja nisam iz Pirota niti iz gradica slicnog njemu, to je samo uzeto kao primer zato prestanite da pisete o Pirotu... mogla sam staviti bilo koji drugi grad a da nije Beograd i poenta bi bila ista
A ko to kaže ko to laže da se u Beogradu prave deca?
Decu i unuke masovno zamenili sa kučadima
Iako u Pirot malo ko spava sa šarovom ovde se Džekiju posebna hrana kupuje
Rekao bih i zdravija jer ono što ima u prodavnici za salamu i viršlu džeki neće da onjuši
Pa sad ti vidi šta jedu ljudi a šta Džeki
I džemper Džekiju kupe jer je hladno u Srbiji
Jeste da nije kao u Norveškoj gde ne kupuju džempere ali u Srbiji mora
Lopaticu ne znaju da kupe
Za Džekija ustanu u 4 ujutru da ga izvode u wc a umeju i do pola tri ujutru da budu budni sa džekijem
za dete se ne bi toliko cimali
Нико не мрзи Београд већ мрзи дискриминацију. Жене породиље у Новом Саду и Бг примају више лове, незапослене су добијале једнократну помоћ.. а у провиницији много мање или чак ништа.A zasto vi iz provincije mrzite Beograd ?
Nije Beograd kriv sto je glavni grad i sto svi gledaju
da se bude u njemu