za 200 godina bez plavusa .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

ludi-hrcak

Obećava
Banovan
Poruka
85
Za otprilike 200-tinjak godina naši unuci i praunuci neće moći pričati popularne viceve o plavušama, jer ih jednostavno više neće biti.

Njemački znanstvenici objavili su kako će posljednja prirodna plavuša biti rođena u Finskoj, zemlji koja ima najveći postotak plavuša na svijetu.

S druge strane britanska su studija navela kako plavuše neće doslovno izumrijeti, već kako će njihov natalitet lagano opadati. Novorođenče će imati plavu kosu samo pod naznakom da gen za plavu kosu posjeduju djed i baka po liniji oba roditelja.

- Gen na izumire potpuno, on se postupno gubi ali do potpunog njegovog gubitka dolazi samo ako se dogodi neki drastični poremećaj u organizmu - rekao je jedan od znanstvenika koji se bavi istraživanjem genetike.

http://www.parentium.com/prva.asp?clanak=9814

ode sve u ****** !!!:dash:

Za otprilike 200-tinjak godina naši unuci i praunuci neće moći pričati popularne viceve o plavušama, jer ih jednostavno više neće biti.

Njemački znanstvenici objavili su kako će posljednja prirodna plavuša biti rođena u Finskoj, zemlji koja ima najveći postotak plavuša na svijetu.

S druge strane britanska su studija navela kako plavuše neće doslovno izumrijeti, već kako će njihov natalitet lagano opadati. Novorođenče će imati plavu kosu samo pod naznakom da gen za plavu kosu posjeduju djed i baka po liniji oba roditelja.

- Gen na izumire potpuno, on se postupno gubi ali do potpunog njegovog gubitka dolazi samo ako se dogodi neki drastični poremećaj u organizmu - rekao je jedan od znanstvenika koji se bavi istraživanjem genetike.

http://www.parentium.com/prva.asp?clanak=9814

ode sve u ****** !!!:dash:

Imaš ih u novom Sadu 16,od čega su njih 4 ruskinje..
Predložio bih ti da skokneš do Budve preko ljeta,ima ih mnogo,sve se žuti..
E sad jest da se oblače šarenkasto,uglavnom nemaju ukusa ali dobro nećeš ih ženiti...

Ja nisam rasista , jer ne mislim da sam zbog toga što sam ove rase koje jesam bolji od bilo koga, i užasava me bilo kakva vrsta terora.
(realno znam da kao belac jesam srećniji i privilegovan u odnosu na ostale rase, ali to je istorijska lutrija i zaostavština okrutne prošlosti, isto tako sam na toj istorijskoj lutriji gubitnik zato što sam pripadnik poražene nacije)

Ali moram da kažem da bih voleo da svaki tip ljudi na ovoj planeti ostane na svojoj autohtonoj teritoriji. O predviđanju o kojem je tema imam osećaj ogorčenja i prezrenja, zato što je reč o nadvladavanju putem razmnožavanja jedne grupe koja se brzo razmnožava zato što je neobrazovana i primitivna, a druga grupa koja će biti brojčano nadvladana se usled razvijenosti i obrazovanosti manje razmnožava jer su individualnost i lična sloboda rezultat tog napretka.

Vremenom će oni koji brojčano nadvladaju druge takođe postati razvijeni i napredni, i ostvariće društvo ličnih sloboda, i smanjiće stopu razmnožavanja, ali ono što se u tom procesu izgubi biće taj varijetet ljudske lepote oličen u plavokosim osobama.

To vam je kao ono kada kao deca izmešate sve vodene boje, ili sve boje plastelina, i dobijete smešu koja izgleda kao...znate več šta, a iz koje nikada ne možete dobiti sve one lepe pojedinačne boje koje ste imali na početku.

Znas onu teoriju za stari Egipat i piramide?
Da je nekada davno zivela jedna izuzetno napredna civilizacija, jako inteligentni ljudi, matematika, fizika, astronomija, i oni su sagradili piramide, a da je uporedo bio jedan veoma glup narodu tu u blizini. I ono sto se desilo je da su glupi nadhebali pametne. I jednog dana vise nije bilo pametnih a glupi se namnozili, usli u piramide, poceli da crtaju chichaglishe sa glavama lavova....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back