Z A U V E K

Zelim te svojim telom vrelim,
Svakom se satu sa tobom veselim...
Uz tebe nadjoh najvecu srecu,
Bez tebe vise ne mogu...i necu...
Poklonicu ti sve snove svoje
I sto postoje i ne postoje...
Povescu te putem najvece strasti
Gde razum ne vlada,vec samo slasti.
Otvoricu ti vrata najsladjeg raja,
Da ostanes tamo do kraja beskraja...
Zaspi me latima tresanja belih,
Dodirom neznim,usnama vrelim
I miluj me tiho,nezno ,polako
Pa stegni jako u grcu strasti
Neka osetim taj ukus slasti...
Danas ti mili poklanjam sebe.
Cuvaj me i bicu vecno kraj tebe.

ecstasy_lover-Rosie-Huntington-Whiteley-%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%84-Solve-Sundsbo-2006-pasion-Rosie-Huntington-Whiteley-beautiful-Divers-kisses-sensual-me-pic-free-couple-love-PARY-mary-2-erotic-ceca-sensualcouples-one-PoisonPia-sexy-couples-Couples-erotic-couple-sexy1_large.jpg

Pa samo mi ti stavljaj te golisave momke u blog,mozes cak i veceras ocekivati:zcepanje:
A i profil mi je za svaku pohvalu,zahvaljujuci Tigru:rumenko::rumenko::rumenko:
Ajde sto mi uspe da upropastim drugima blogove,nego i svoj rodjeni:dash::dash::dash:Usput...kad sam vec tu,pogledaj sto sam parkeru lepu pesmicu stavila u blog:zper:
pa mozemo i kaficu popiti:D

zeljena;bt79968:
Pa samo mi ti stavljaj te golisave momke u blog,mozes cak i veceras ocekivati:zcepanje:
A i profil mi je za svaku pohvalu,zahvaljujuci Tigru:rumenko::rumenko::rumenko:
Ajde sto mi uspe da upropastim drugima blogove,nego i svoj rodjeni:dash::dash::dash:Usput...kad sam vec tu,pogledaj sto sam parkeru lepu pesmicu stavila u blog:zper:
pa mozemo i kaficu popiti:D
jao divna je..toliko da ne smem tamo ni da prokomentarišem :zcepanje:

guy1.jpg

man.jpg

onda neka pesma bude večeras:zper:

zeljena;bt79974:
Jao ako 973,trazila ja slikice,rekoh kad je bal nek je i maskenbal,pa vidi na koga sam naletela:zcepanje::zcepanje::zcepanje:ne smem da mu stavim u blog,cekam da mi oprosti za ono od malopre:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Naked-Cowboy-signs-reality-show-deal.jpg
:zcepanje::zcepanje::rotf:bolje nemoj nego gledaj da ovog iskopaš,da vidimo šta se to krije tamo :zper:

m_largef.jpg

i polako počinji sa tom pesmom :lol:

Back