Yugo misterija

Meklaud

Iskusan
Poruka
5.987
Ajte vi automobilaši kažite mi zašto-
Imam juga 55, 90to godište, zadnjih nedelja neobično mnogo ljudi mi prilazi i pita da li bih želeo da ga prodam?
Zašto?
Da li se tajna krije u nekoj preprodaji jer možda Fijat nudi neke veče popuste ako daš juga a kupiš punta i onda hoće da otkupe juga za 150e a da nekom tamo prodaju za 500 da bi on posle njega dao za punta?
Mislim samo pretpostavljam, jedino što mi palo na pamet

Ja bih kupio odrzanog juga kao juga.....i moj komsija je kupio juga kao juga....
Drugi komsija je kupio zastavu 10 koja meni potpuno lici na fiat punta, ko jaje jajetu...
E sad, gledas da prodjes jeftinije, znaci ne bih platio 1000e za tog juga....nego manje ako ima i moze...

Ajte vi automobilaši kažite mi zašto-
Imam juga 55, 90to godište, zadnjih nedelja neobično mnogo ljudi mi prilazi i pita da li bih želeo da ga prodam?
Zašto?
Da li se tajna krije u nekoj preprodaji jer možda Fijat nudi neke veče popuste ako daš juga a kupiš punta i onda hoće da otkupe juga za 150e a da nekom tamo prodaju za 500 da bi on posle njega dao za punta?
Mislim samo pretpostavljam, jedino što mi palo na pamet

Dobro razmišljanje.
Ima tu neka mutljavina.
Proveri ti to.
Zovi italijansku ambasadu, raspitaj se.....

Treba im za pecanje i za dovlacenje krompira sa sela. i tursije., polutke svinje. ... cuo sam da fijat daje neke popuste za juga u transakciji ali to nije jugo od 150 evra. znam penzosa iz komsiluka koji ima juga koji vredi 1000 evra. mislim da nije presao ni 15000. kao nov je. stalno u garazi a matrori ga voskira dva puta nedeljno.

Ne prodavaj ga !!! Bar ne još.
Biće on i 2000 EU. Ima ljudi koji su emotivni paćenici za prošlim vremenima pa skupljaju YU relikvije. To ako mi nemamo para ne znači da neko drugi nema.
Šta te briga, nemoj tako razmišljati nego uloži malo u njega i traži neku bezobraznu cenu pa ko naleti. Sretno ! :D (Y)

( Kod nas su HIT stare Singerice, mlinovi za kafu, radio aparati, kase, mesingani avani, tučane pegle a bogatija klijentela skuplja slike,stilski nameštaj i sl. umetnine...)

Upravo je to ono sto sam predlagao Kovacu jer su kola jeftina,jeftino im je odrzavanje,povoljna registracija pa se zato i trazi dobar primerak a kosta povoljno i uvek se dobar primerak lako proda.
Doduse radilo se o Stojadinu ali to je u principu to.

Back