mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.665
Pravila mala privreda kruškicu pa ona čaura pukne po sastavu kalupa i sve ode doleMa ovaj model bio 80 i neko kada sam polagao,to je bio taj potapajuci ..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pravila mala privreda kruškicu pa ona čaura pukne po sastavu kalupa i sve ode doleMa ovaj model bio 80 i neko kada sam polagao,to je bio taj potapajuci ..
Zastava je uništena još devedesetih jer je dobila konkurenciju u vidu slobodnog uvoza polovnjaka. Realno bez zaštite nije imala šansu. Izvoz u SAD je zapravo išao s gubitkom.Farsa pred privatizacijsku pljačku. Aj ti đeliću kupi jugo pa ćemo posle da uništimo zastavu!
Једном је глупост управљања дошла на наплату...Zastava je uništena još devedesetih jer je dobila konkurenciju u vidu slobodnog uvoza polovnjaka. Realno bez zaštite nije imala šansu. Izvoz u SAD je zapravo išao s gubitkom.
Takodje ,godinama nisam video .Ratove i sankcije smo imali ukupno 9 godina, a Yugo se isti pravio mnogo duže. Stojadin je išao od 1973 do rata skoro isti i tako dalje. Jednostavno mnoge fabrike su imale strašnu zaštitu domaćeg tržišta i zato su opstajale.Duga je to priča.
Inače ja ovde Yugo kabrio ne pamtim kad sam poslednji put video na ulici, a vi?
Ja vidjam ali sve redje i redjene samo kabrio ja ne pamtim kad sam zadnji put video yuga uopšte,nadam se da je isčezao sa naših drumova