Yugo cabrio

Zastava je uništena još devedesetih jer je dobila konkurenciju u vidu slobodnog uvoza polovnjaka. Realno bez zaštite nije imala šansu. Izvoz u SAD je zapravo išao s gubitkom.
Једном је глупост управљања дошла на наплату...

Тридесет година или колико смо правили југа... који је остао исти ауто од почетка до краја. Једино што је замењено је мало козметике, нека пластика овамо или онамо.
Мотор исти, безбедност иста (никаква)...

Боље да смо се са било киме удружили, него тако како је било. Али није баш добро ни овако како јесмо, да држава даје силне паре.

Ostao je isti jer smo 20 god imali ratove i sankcije. Ni drugi automobili nisu nešto preterano napredovali sem konzerve, efi smo imali, klima se ugrađivala trebalo je tu samo savladati sitne prepreke. Da se to nebi sigurno desilo pobrinuo se NATO i bombardovao zastavu, kao slučajno i pogon za proizvodnju automobila.

U jugi se sklapala opel ida u kikindi, lada, fijat, u slo reno, tas golf. Trebalo je to sve razyebati.

Ratove i sankcije smo imali ukupno 9 godina, a Yugo se isti pravio mnogo duže. Stojadin je išao od 1973 do rata skoro isti i tako dalje. Jednostavno mnoge fabrike su imale strašnu zaštitu domaćeg tržišta i zato su opstajale.Duga je to priča.
Inače ja ovde Yugo kabrio ne pamtim kad sam poslednji put video na ulici, a vi?

Ratove i sankcije smo imali ukupno 9 godina, a Yugo se isti pravio mnogo duže. Stojadin je išao od 1973 do rata skoro isti i tako dalje. Jednostavno mnoge fabrike su imale strašnu zaštitu domaćeg tržišta i zato su opstajale.Duga je to priča.
Inače ja ovde Yugo kabrio ne pamtim kad sam poslednji put video na ulici, a vi?
Takodje ,godinama nisam video .

Back