Ovako sagledao sam malo bolje problem:
1.Prekopirao sam onu rečenicu
Da li mo`e{ da mi pomogne{? Hitno mi treba tvoja pomo} stavio YU Times New Roman i on mi pretvorio i sve je ispalo ok.
2.Što se tiče kockica ja sam doneo dokument Wordov kucan Yu Times New Roman-om i pretvorio ga Times New Roman zatim prepravljao č,ć,š,đ,ž koji su deo Times New Romana zatim pokušao ponovo to da vratim u Yu Times New Roman i dobio sam kockice na nekim mestima a na nekim sva slova Yu Times New Roman a č,ć,š,đ,ž Times New Roman.
3.Skinuo program koji konvertuje Unichar u YuShii i konvertuje samo č,ć,š,đ,ž koja su Times New Roman u {,},` i tog tipa zatim ceo tekst obeležim i Yu Times New Roman stavio i sad je ok.
4.Uzeo sam neki drugi dokument koji nije prepravljan prvo iz Yu Times-a u Times Roman on odmah sve lepo prepoznaje.
5.Pitanje-Problem
Interesujeme:Ako kucam neki tekst u Yu Times Roman-u zašto mora dole da mi bude EN a ne SR zato što kada mi je EN?
on kuca ono tipa š,đ,č,ć,ž dobro samo što moram SHIFT za malo slovo jel to ok?
A kada stavim SR neće da mi kuca ja to isto slovo gore podešen Yu Times Roman sve kuca osim kada treba da se otkuca č,ć,š,đ,ž tada pređe na Times New Roman.