YU-MA-TU resiver

• Začetnik teme Začetnik teme edhin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

edhin

Početnik
Poruka
25
e ovako da Vas pitam
kupim ja ovaj resiver YU-MA-TU i sta je potrebno da mogu gledati DIGI.
Jel mogu da ubacim kodove za digi i da gledam thor,il je potrebno to neko patchovanje...ili vec kako se zove.Pozdrav i sretna nova 2009

B8 49 1F DF 00 C6 18 A1 55 35 0F 47 34 9E 7B 04 - DIGI + THOR ZA UNOS PREKO DALJINSKOG
AKO IMAS LISTU KANALA KLIKNI NA THOR NA BILO KOJI KANAL UKUCAJ 9339 I OTVORI EDIT POD NAGRAVISION ZA THOR UPIŠI OVE KLJUCEVE U DVA REDA ,OVO SU DI DANAŠNJI KLJUCEVI I RADE U MENE NA YU MATU MX + RECIVERU

ZA OSTALO MORAŠ MI POSLATI VISE PODATAKA PA ĆU TI JA OBJASNIT KAKO SE UBACUJE NOVI SW - LISTA KANALA - I KLJUĆEVI-
POZDRAV

B8 49 1F DF 00 C6 18 A1 55 35 0F 47 34 9E 7B 04 - DIGI + THOR ZA UNOS PREKO DALJINSKOG
AKO IMAS LISTU KANALA KLIKNI NA THOR NA BILO KOJI KANAL UKUCAJ 9339 I OTVORI EDIT POD NAGRAVISION ZA THOR UPIŠI OVE KLJUCEVE U DVA REDA ,OVO SU DI DANAŠNJI KLJUCEVI I RADE U MENE NA YU MATU MX + RECIVERU

ZA OSTALO MORAŠ MI POSLATI VISE PODATAKA PA ĆU TI JA OBJASNIT KAKO SE UBACUJE NOVI SW - LISTA KANALA - I KLJUĆEVI-
POZDRAV

nemoj da pises velikim slovima smatra se da vices

e ovako da Vas pitam
kupim ja ovaj resiver YU-MA-TU i sta je potrebno da mogu gledati DIGI.
Jel mogu da ubacim kodove za digi i da gledam thor,il je potrebno to neko patchovanje...ili vec kako se zove.Pozdrav i sretna nova 2009
ako ih ukucavas rucno kolege su vec pojasnile.ako preko kabla moras nam ispisati ono sto ti pise u sistem information da bi znali koji je yumatu u pitanju i koje kljuceve da koristis!

Back