zaluđenik
Domaćin
- Poruka
- 4.729
Youtube uvodi @korisničkoime kao što imaju i drugi (Twitter, IG, TT)
Malo pojašnjenja na
Možda nekoga zanima.
Malo pojašnjenja na
Možda nekoga zanima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci prvo treba da procitas korianicko ime, pa onda ime kanala, shvatio?kul, biće od koristi, dakle
Имали су неку лепу интеракцију пре десетак година па су је укинули, сад се више и не сећам. А и свеједно ми је, очигледно да им се смањује активност на видео снимцима па нешто мењају.deluje da to nije ništa bitno? šta se menja? / pitam da ne gledam /
Имали су неку лепу интеракцију пре десетак година па су је укинули, сад се више и не сећам. А и свеједно ми је, очигледно да им се смањује активност на видео снимцима па нешто мењају.
Са казнама су благи, можда се сећаш пре 5 - 10 година како су само скидали музику јер није званично окачена од стране неке музичке групе.ne znam je l ih nervira neaktivnost jer su oštriji sa kaznamamislim ko ima kanal, ne znam za komentare a nisam ni pokušavala mnogo
Са казнама су благи, можда се сећаш пре 5 - 10 година како су само скидали музику јер није званично окачена од стране неке музичке групе.
Сад су то ублажили, може да се и купи музички пакет.
Nisu mogli da se citaju ni komentari niti da se gledaju neki video snimci pre neki dan ` da li je to zbog ovoga?Youtube uvodi @korisničkoime kao što imaju i drugi (Twitter, IG, TT)
Malo pojašnjenja na
Možda nekoga zanima.