YouTube & Srbi

lux æterna

Zainteresovan član
Poruka
173
:think:
Dal smo tolki nou lajferi pa nas ima u tolikom broju na internetu i na YT da su top komentari na mnogim stranim klipovima i spotovima od Srba?
Jel ste primetili to? U poslednje vreme naročito... A možda je i YT uveo neke algoritme ili šta već koji favorizuju regionalne komentare.
Ali te iste komentare vide svuda u svetu čim odgovaraju na njih i klikću thumbs up...

Npr. ovde sam poslednji put video (ne stoji više) da ja Top Comment bio:
Na ***** te nosam. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Primetio sam to, većinom zavisi šta je u pitanju.. Ako je muzika koju pušta npr tdi radi, prvi komentari naši.. ako je neka španska serija u pitanju, naši.. Meni je bilo čudno kada sam to prvi put video (Dido - My lover's gone, a ono svi evociraju uspomene na Žade :lol:), sad mi i nije čudno, dešava se..

Meni je zanimljivija pojava da naši ljudi poskidaju tuđe snimke sa ju tjuba i postave ih ponovo al sa srpskim naslovom.. to mi je prilično iritantno..

ma to je ludo :lol:

dal je to neki tehno iz 90 tih, ratni film ili kako napraviti neki bubi trap mi no lajferi uvek medju top komentima :D

e da, najvise me iritira to pljuvanje blajbera i tvajlajta.
na svakom spotu koji nema veze sa vezom nesto na tu temu..msm ne kapiram

• AJMO BRE SRBIJA ROKAJ!!! NAJJACI SMO!!! AJMO TOP COMMENT ZA NOLETA VAERPOLISTE, RUKOMETASE, ODBOJKASE I SVE NASE NAJBOLJE!!! SRBIJA!!! :D :D :D
  • pixel-vfl3z5WfW.gif
    Ima li Srba ovde? :DD Ajde Srbi koliko nas je? :) I ♥ Serbia
Jebbo vas oi oi oi u glavu! z:((

Poslednja izmena:
Primetio sam to, većinom zavisi šta je u pitanju.. Ako je muzika koju pušta npr tdi radi, prvi komentari naši.. ako je neka španska serija u pitanju, naši.. Meni je bilo čudno kada sam to prvi put video (Dido - My lover's gone, a ono svi evociraju uspomene na Žade :lol:), sad mi i nije čudno, dešava se..

Meni je zanimljivija pojava da naši ljudi poskidaju tuđe snimke sa ju tjuba i postave ih ponovo al sa srpskim naslovom.. to mi je prilično iritantno..
i ja sam to primetila.. mozda stvarno izbacuje komentare po regionima..
a ovo boldovano.. iritantno i jadno. a imas i stranicu na facebooku, koju prvo moras da lajkujes da bi video sadrzaj, a sadrzaj su upravo ovi "ukradeni" klipovi sa youtube-a.

Back