- Poruka
- 22.615
Meni uvek izlaze sponzorisane reklame. Samo nemam problema da gledam ni na mob, ni na lap top.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozes li mi reci,zasto na ovaj Mulivad mora kada se pokrece mora stalno da se prijavljuje.Moze li to da se zaobidje.Имаш и Mulivad Browser.
Mozes li mi reci,zasto na ovaj Mulivad mora kada se pokrece mora stalno da se prijavljuje.Moze li to da se zaobidje.
Vazi.Obicno gledam podesavanja,ali posto imam dva browswra,oni pamte,pa sam mislio da ce i ovaj.Inace kada CCleanerom ocistim broesere i u njima moram ponovo da se prijavim.Hvala puno.Neka ga onda kada vec radi ono sto treba,necu da ga diram.Nije tesko prijaviti se ,a pogledacu podesavanja obavezno.Па ако мораш стално да се пријављујеш то значи да брише колачиће кад га затвориш (као кад отвориш инкогнито мод). Провери у подешавањима...
Namesteno u podesavanju da brise istoriju.Neka ga necu ni da diram.Ne mora bar u njega da se skuplja svasta.Па ако мораш стално да се пријављујеш то значи да брише колачиће кад га затвориш (као кад отвориш инкогнито мод). Провери у подешавањима...
Najjednostavnije resenje ti je da uzmes ad bloking VPN. Recimo koristim Mullvad. Kako se reklame blokirajuKoristim chome i kad hocu nesto da gledam na youtube moram da iskljucim bloker reklama pa posle ukljucim, smaranje tesko.
Jel nasao neko resenje ?
Najjednostavnije resenje ti je da uzmes ad bloking VPN. Recimo koristim Mullvad. Kako se reklame blokiraju
na VPN serveru, ne treba ti nikakav ad bloker i sve ce da fercera![]()
Ne razumem se bas,Najjednostavnije resenje ti je da uzmes ad bloking VPN. Recimo koristim Mullvad. Kako se reklame blokiraju
Placa se, imas i besplatnih. Nego probaj FF, YT enhancer ekstenziju...Ne razumem se bas,
jel se to placa ?
Hvala brate ali to su za mene Spanska selaPlaca se, imas i besplatnih. Nego probaj FF, YT enhancer ekstenziju...
VivaldiKoristim chome i kad hocu nesto da gledam na youtube moram da iskljucim bloker reklama pa posle ukljucim, smaranje tesko.
Jel nasao neko resenje ?
Sad sam instalirao.
Samo jos da se naviknem.
Hvala brate![]()
Zestoko se trude, da sprece blokiranje reklama, svaki dan menjaju kod....
Moze da menjaju sta hoce kod mene i dalje radi lepoZestoko se trude, da sprece blokiranje reklama, svaki dan menjaju kod....
Radi lepo, dok to ne dodje na red...Moze da menjaju sta hoce kod mene i dalje radi lepo![]()
Najjednostavnije resenje ti je da uzmes ad bloking VPN. Recimo koristim Mullvad. Kako se reklame blokiraju
Prijavljujes na sta?Ali kako da namestim da ne moram da se prijavljujem svaki put?
Vec je pisano iznad ali ne vidim u podesavanjima nista, ne znam gde da gledam?
MulivadPrijavljujes na sta?
Ne moras, imas klijent aplikaciju, samo pokrenes, izaberes zemlju.Mulivad