:: Youthful Republic ::

Keeper:
e kad mi ove liberalne demokrate pochnu o zabranama dodje mi da se us.erem u gacje.

prevencija, budaletine jedne, prevencija.
Popusi ga sabane, ko sad prvi pominje politiku!?
Zasto prevencija, imas i sad prevenciju pa nikoga ne bole dupe (skoro nikoga)... Ne znam koji sam se kur*ac i pojavio na forumu ako odmah bivam diskreditovan na ovako govnjiv nacin! :roll:

vidi malog shto se rasqrchio.
kakvu prevenciju imash sada? a? ... smeshna zabrana prodaje maloletnim licima?
"igraj za zhivot, droga ne", akcija SOS kanala?
ne budi smeshan. nema prevencije - propagiranje sporta, kulture, normalne zabave.
imash jednu drzhavu u kojoj ako si umetnik il neshto zhivecjesh u potkrovlju, ako si tezhak radnik u rudniku zhivecjesh u jadnoj kucji na klizishtu, a dobro cjesh prolaziti ako si shvercer cigareta i droge - tako je bilo za Slobe, tako je i posle njega i danas.

politiku si ti prvi spomenuo.
zabranjivanje ili propagiranje shta god nechega shto vazhi za sve i tiche se svih je politichki chin. a shta je politichki chin nego neko javno delovanje, u drushtvu, u vezi sa svima. koji si ti shaban, takve stvari ne znash, a upisujesh FPN shta vecj.

i ne treba da se pojavljujesh na forumu, kao i velika vecjina ovde, zato shto ste jednostavno - glupi.
ajde da si klinac od 16god pa da te razumem. za vas su splavovi cjoshkovi i klosharenje u parkicjima.

yebiga ne mogu ja da chekam da se zaista pros.ere da bi mu rekao da je glup.
'vako cje bar malo da razmisli pre no shto lupi ovde sledecji put.
prevencija 8)

mislim, neko ti pricha o zabranjivanju nechega, a onda ja prvi spominjem politiku, ko da je politika jedino kad njegov retardirani Cheda za kojeg glasa balavi za skupshtinskom govornicom. i shto je najgore, dechko valjda upisuje neki politichki **** od fakulteta a pojma nema o tome. zamisli da sam ja upisivao arhitekturu a nisam znao da je to projektovanje i gradjenje zgrada u najshirem smislu. a to bi bilo glupo.

mada se kod vas ne zna shta je glupo, granice su otishle nadole.

PS> naravno da se.resh i da si glupa kad si se od svega uhvatila samo za to shto je neki tamo keeper reko nekom shinodi da je glup, ko da je to najuzhasnija stvar ovde, ko da je ta stvar uopshte bitna, eto shta radi kvazi-moral.
mo'sh se pros.eravati al da kazhesh nekom da je glup, e onda si ga preter'o.

Keeper:
yebiga ne mogu ja da chekam da se zaista pros.ere da bi mu rekao da je glup.
'vako cje bar malo da razmisli pre no shto lupi ovde sledecji put.
prevencija 8)

mislim, neko ti pricha o zabranjivanju nechega, a onda ja prvi spominjem politiku, ko da je politika jedino kad njegov retardirani Cheda za kojeg glasa balavi za skupshtinskom govornicom. i shto je najgore, dechko valjda upisuje neki politichki **** od fakulteta a pojma nema o tome. zamisli da sam ja upisivao arhitekturu a nisam znao da je to projektovanje i gradjenje zgrada u najshirem smislu. a to bi bilo glupo.

mada se kod vas ne zna shta je glupo, granice su otishle nadole.

PS> naravno da se.resh i da si glupa kad si se od svega uhvatila samo za to shto je neki tamo keeper reko nekom shinodi da je glup, ko da je to najuzhasnija stvar ovde, ko da je ta stvar uopshte bitna, eto shta radi kvazi-moral.
mo'sh se pros.eravati al da kazhesh nekom da je glup, e onda si ga preter'o.
da se ja hvatam za sve sto neko nekome govori gde bi bilo kraja.....ali reci da je glup je smesno,jer decko nije glup...mozda se on nije izjasnio na nacin na koji je hteo,pa je pogresno shvacen,a i da jeste,ponovo ne znaci da je glup....a kazi slobodno za mene i da sam glupa i da serem,pohvalno je to kad se od cuje od nekog kao sto si ti

prvo da razjasnimo.
ne verujem u glupe ljude, osim ako nisu rodjeni kao mentalno zaostali.

ali verujem u lenjost misli, nepromishljenost, loshe mentalne navike, predrasude, loshe usmereno razmishljanje, i beskonachno mnogo tachki koje chine normalne ljude glupima.

vi ste recimo katastrofalno nepromishljeni kada mislite da kad ja kazhem nekom da je glup, ja mislim sve najgore, to je smak sveta, a uopshte ne shvatate da pod tim podrazumevam ovo iznad shta sam rekao.

Keeper:
vidi malog shto se rasqrchio.
kakvu prevenciju imash sada? a? ... smeshna zabrana prodaje maloletnim licima?
"igraj za zhivot, droga ne", akcija SOS kanala?
ne budi smeshan. nema prevencije - propagiranje sporta, kulture, normalne zabave.
imash jednu drzhavu u kojoj ako si umetnik il neshto zhivecjesh u potkrovlju, ako si tezhak radnik u rudniku zhivecjesh u jadnoj kucji na klizishtu, a dobro cjesh prolaziti ako si shvercer cigareta i droge - tako je bilo za Slobe, tako je i posle njega i danas.

politiku si ti prvi spomenuo.
zabranjivanje ili propagiranje shta god nechega shto vazhi za sve i tiche se svih je politichki chin. a shta je politichki chin nego neko javno delovanje, u drushtvu, u vezi sa svima. koji si ti shaban, takve stvari ne znash, a upisujesh FPN shta vecj.

i ne treba da se pojavljujesh na forumu, kao i velika vecjina ovde, zato shto ste jednostavno - glupi.
ajde da si klinac od 16god pa da te razumem. za vas su splavovi cjoshkovi i klosharenje u parkicjima.
Nazovi ti to kako hoces... zasto ne bih na tvoje provokacije odgovorio provokacijom? :p
Uzimajuci u obzir sadasnje stanje stvari, akcije mi jesu delimicno smesne! Ne kazem da ih ne treba odrzavati, samo mi je zao sto ne proizvode dovoljan efekat... Sustina je menjanje celokupnog mentaliteta kako dece, ali takodje i njihovih roditelja pod cijim su neposrednim uticajem (neko je sve ovo vec spomenuo, mozda ti? ovom potvrdjujem da se slazem). To zahteva mnogo vremena i novca, volje prvenstveno, sto bojim se da ipak manjka u ovoj Srbijici.
Sad ne znam da li sam onu tvoju recenicu vezanu za sverc cigareta dobro protumacio: ako bismo zabranili cigarete omogucili bismo nekim ljudima da profitiraju od njihovog sverca ili sta?
Kada govorim o politici, prvenstveno sam mislio na to da je prvi tvoj komentar na moj post bila kritika mog politickog opredeljenja koje apsolutno nema veze sa mojim komentarom! Zasto si to morao da spominjes i da skrnavis rodjenu temu? Sta te bre zabole za koga sam ja glasao? I ne znam zasto si utuvio sebi u glavu da ja drzim Cedu za boga ili sta vec, glasao sam za coveka i sta sad to treba da oboji svaku nasu dalju diskusiju? bzvz.. :roll:

Ok, zabranjivanje je politicki cin, pa sta sad? Hoces da kazes da od svega sto su ljudi na ovoj temi spomenuli jedini sam ja izneo primer koji bi se mogao okarakterisati kao politicki cin? Bojim se da se pominjalo jos neko zabranjivanje, ali ja sam jedini (konkretno) okarakterisan kao "glup"?
Uvidim koje su negativne posledice tog zabranjivanja, ali opusteno si mogao da mi to kazes na civilizovaniji nacin i da nastavimo dalju diskusiju, pod uslovom da smatras da je to moguce (u sta sumnjam...)

e ae zayebi sa tim primirijucim wannabe postom iznad...

prvo opsova choveka a sad. Usro si se?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
keeper:
pa ni to da ne banalizujem pamet i glupost prostom IQ cifrom.
al ti patetishesh.
````````````````````````````````````````````````````````````````
kdll:
Srbija samo treba da se naguzi Americi i sagne Evropi
sta kazes .. bolje da ljubimo moskovske djonove no evropske a?

cinjenica je da cemo morati najmanje narednih 100 godina da ljubimo necije djonove... pa .. bolje evropske koji nas okruzuju..

ja bih trazio da se iskoreni ''patriotizam'' ,... sezonske poslove za teenove, manja skolarina za arhitekturu i da se kokne djule van gogh.

shinoda, kakvu sad raspravu ocjesh? jesi rekao da treba da se zabranjuje? gde je tu prostor za raspravu? izlajo si se i sad tishina. da bi mogao da razmishljash u tishini. bolje da si se odma' ovako pomirljivo i kolko tolko promishljeno razbrbljao.

al ti patetishesh.
ma jel? il je istina il nije, a dal je istina patetichna il nije ne zavisi od mene.

sta kazes .. bolje da ljubimo moskovske djonove no evropske a?

cinjenica je da cemo morati najmanje narednih 100 godina da ljubimo necije djonove... pa .. bolje evropske koji nas okruzuju..
nije pominjao moskvu, ne morash drugima trpati svoje tripove i iskljuchivosti u usta, dovoljno je shto su u tvojim.
verovali ili ne, ne mora se biti nichija qrva.

zamislite da se sutra prekosutra svi nashi politichari poubijaju, povuku sa funkcija, zavrshe u zatvorima (shto im svima odreda najiskrenije i zhelim), i da se vlashcju proglasi svako mladji od 26 godina.
koji bi bili vashi zahtevi novoizabranoj vladi mladih ljudi i tinejdzera?
shta biste novo uveli, a shta postojecje zabranili?
kako biste se postavili prema drugim zemljama i svetu?

...obrazovanje...skola...svima je nadam se jasno sta tu treba promeniti...
vlada...ne treba joj ko-zna-koliki broj clanova...trocifren mislim...ne bih da lupam....ali je l' ih 200 il' sta????
slazem se da treba cuvati svoju kulturu...negovati je...ali na tolerantan nacin...
nekim cudom izbaciti dizelase (mislim na vozila) ... (moja zelja bar XD )
ekoloski malo doterati Sve a ne samo vidjenija mesta u bg-u...
smanjiti/ukinuti moderan lov (sport...uzgajaju zivotinje i kad dodje sezona, puste ih u shumu i onda love...)...ovo molim da ne povezujete sa domacim zivotinjama...jednostavno mi je zao da cujem da je vukova i jelena sve manje u srbiji, a bilo ih je puno...sta vise ako im neunistavas prirodu nemaju zasto bi zalazili u naseljena mesta...

Keeper:
...to me je sve navelo da sve ovo prebacim preko granica foruma, i postavim vam sledecje pitanje, kako bih shvatio shta vi zhelite i chemu tezhite i kako to nameravate i ostvarite:
zamislite da se sutra prekosutra svi nashi politichari poubijaju, povuku sa funkcija, zavrshe u zatvorima (shto im svima odreda najiskrenije i zhelim), i da se vlashcju proglasi svako mladji od 26 godina.
koji bi bili vashi zahtevi novoizabranoj vladi mladih ljudi i tinejdzera?
shta biste novo uveli, a shta postojecje zabranili?
kako biste se postavili prema drugim zemljama i svetu?

napomena: sve ovo je naravno totalna fikcija. u svojim zheljama i zahtevima se mozhete kretati od potpuno suludih i neostvarivih, do onih sasvim svakodnevnih i realnih.

Ja bih apelovao na novu vlast da donese akcioni plan politike za mlade jer nam je omladina otišla u ****! Takođe bih apelovao da se uključe u program obnove ozonskog omotača jer nam je ovaj otiš'o u **** i svi ćemo pomreti, ako ga ne sredimo! Apelovao bih da ukinu vize i da smanje školarine, ako se setim još nečega ja ću vam javiti :D !

Back