**** YOU ENGLAND

Али и у најтежим тренутцима, док турирамо Харли (...јеву, је л') не смемо заборавити да подврискујемо, онако срБско-домаћински : стока англосаксонска, фашисти...Ми'сим, стокице моја англосаксонска, фашистићу мој...хтедох рећи... Мила моја сексонко, англо - фаширна...То јест...Фаширчићу мој ааааХХХннннглллл..
....ООООх саааНННккССССшшшшмрљљљљ...

Ма, шта си ми увалио овај трип са Лизом, мајке ти ! Иди, бре....

Еве ги мој омиљени лик, који управо објашњава нареднику Причард-у како ће врло брзо ићи кући...Па, нека неко каже како Блеееер не одржава обећање...Додуше, нису усагласили у ком паковању се иде кући, али нећемо ситничарити...Кућа је ипак кућа...

Дакле, еве ги прајм министер у епизоди : Home, sweet home...

fea06a44c3a94467323c6a6d7135d8be.jpg

А наредникова драга, Џули-Ен је поводом експресног повратка свог драгог изјавила следеће ИСТОРИЈСКЕ УМОТВОРИНЕ :

" Била сам тако ПОНОСНА када сам видела Гордонову слику поред премијера. Данас је његова слика поново у новинама поред осталих његових другова..."

'Ебеш га, снајка, дешава се то када га пушташ да се зајебава далеко од куће...

PAC-PAC:
Ама бре јеси ли ти писмен?!
Нема бре никаквог лизања, ништа мезе, одма' на печење!
Њој је ионако мезетлука преко главе, није ни чудо што је несретница онако измршавела, ко и неби од само на чачкалицу.

ЛИЗ ХАРЛИ НИЈЕ ИЗМРШАВЕЛА!
То су лажи и обмане, које РАС пласира против Лиз... Арнолде Инглишмене, помагај, нагрди ми РАС Инглиш Роуз...

Arnold_Layne:
pazi, možda je to pljuvačka sekcija namenjena engleskim političarima, ali 60% ljudi ovde želi da celo ostrvo potone, a to baš nije namenjeno političarima (tačnije, debilno je) i stoga se ne pridružujem objektivnim kritikama (ne pljuvačini, prosta reč) engleskih političara, kojih je ovde jako malo (mislim na objektivne kritike, ne na političare ;)

stoka anglosaksonska nije objektivna kritika i ne odnosi se samo na političare. to je površno, ružno i bezveze...

Ти очигледно Арнолде разумеш само буквално излагање, то је део мога поста и мога виђења будућих догађаја ако се нешто не промени... СХВАТИ ДА НИКО НЕ МОЖЕ ДА ЧИНИ ТОЛИКА И ТАКВА ЗЛА ПО ЦЕЛОМ СВЕТУ НЕКАЖЊЕНО... постоји нешто што се зове узрочно-последична неминовна санкција... на Британцима и Американцима је да закоче, да се узму у памет - па не могу они да одржавају свој стандаард ПРОИЗВОДЊОМ И ПРОДАЈОМ ОРУЖЈА И ПРОИЗВОДЊОМ И ИЗАЗИВАЊЕМ РАТА И КРВОПРОЛИЋА НА ЦЕЛОЈ ПЛАНЕТИ...

Није моја жеља "да потоне острво" - то је неминовност која је потпуно природна као последица онога што раде политичари те државе, а осим тога знаш, ја ником ништа не учиних нажао - па се по мојим и леђима другим грађана пребијају дугови са СМ и Брозом.

Након гледања најновијих злочина британских војника у Ираку, питам се да ли су само њихови политичари заслужили да их блатимо...Да ли су ти војници, просто речено, нормални ?

Негде сам прочитао како Енглези шаљу у Ирак војнике који болују од депресије, а војска им не обезбеђује лекове, чак је око тога настао и мини-скандал у Енглеској...Нисам сигуран, али мислим да је један од тих несретника био и погинули наредник који се сликао са Блером, Причард...

А, шта ради британска јавност ?

Иако је утврђено да је прича око Садамовог нуклеарног оружја била измишљена ( творац те приче је попио отказ, а профа Кели се убио ), они и даље шаљу војнике у Ирак...Јавност В.Британије заболи живан за све то...Мислим да то довољно говори о њима.

Arhangel NS:
Након гледања најновијих злочина британских војника у Ираку, питам се да ли су само њихови политичари заслужили да их блатимо...Да ли су ти војници, просто речено, нормални ?

Негде сам прочитао како Енглези шаљу у Ирак војнике који болују од депресије, а војска им не обезбеђује лекове, чак је око тога настао и мини-скандал у Енглеској...Нисам сигуран, али мислим да је један од тих несретника био и погинули наредник који се сликао са Блером, Причард...

А, шта ради британска јавност ?

Иако је утврђено да је прича око Садамовог нуклеарног оружја била измишљена ( творац те приче је попио отказ, а профа Кели се убио ), они и даље шаљу војнике у Ирак...Јавност В.Британије заболи живан за све то...Мислим да то довољно говори о њима.

Jes ubio se profa... iz zasede...zadnje reci mu behu...braco nemojte. Arandjele, kad dodje do rata sve drzave rade isto... otvaraju vrata ludaja i pustaju jadnike i daju im puske u ruke. Mislis da je kod nas bilo drugacije? Ranije u istoriji su takve po kratkom postupku, ali sada..... Jos jedan dokaz gde srlja covecanstvo.

ANOREKSIJA zashtitni znak moderne engleskinje !!!!
Treba im poslati pojas za spasavanje sa 50kg kamenom...

FU-CK YOU ENGLAND

Saznao sam pre nekoliko dana o zlostavljanju irachana od strane neengleza po zatvorima..Mislim
znao sam i ranije ali ludaci su bash veliki...

Дан ми је почео савршено...Пробудих се наспаван, необично расположен с обзиром на хроничну беспарицу и сличне пробеме, кафица ме дочекала таман врела к'о што треба, отворих новине и уз први сркут ми цео дан пропаде!

"Безначајна" вест, колико да ме убеди да треба леееепооо са еНГЛЕЗИМА.

Тончи Блеееер је поручио пуно срдачних поздрава председнику Фатими, уз констатацију да ће Косово имати подршку Лондона за преговарање са Србијом.

Лееепооо...па, ђе сте браћо јенглези, 'ебем вас глуве!

Господине Арханђелу и ја одавде из Лондона му то исто поручујем. Као што је Маргарет Тачер имала надимак кучка, овоме треба само додати префикс мушка.

Шон:
Господине Арханђелу и ја одавде из Лондона му то исто поручујем. Као што је Маргарет Тачер имала надимак кучка, овоме треба само додати префикс мушка.

Или - кучак ! Тончи Блееер, озлоглашени "кучак" је подржао косовске кучке (мож' као једнина, а мож' и као множина :D)

HAHAHAHAHAH saglasan sa konstatacijom...

Ima onaj dupelizac KUK i onaj pic-koliz HOLBRUK shto su nosili bele kapice na sastanku sa
olbrajtovom da bi se dodovorili ilirima i muratima...Obojica imaju neizlecivu bolest....

Ма, диииивне миле куце...Мало су побеснеле у Ираку, али ипак су то фииинеее куце, ви'ш како кевћу уз шармантни осмех.

Гледам на ЦНН-у оне фотке из Абу Граиба, куце се размахале...пуштени с ланца.

болесно је то, болесно...

Ех, буразери, па авлијанери и уједају из потаје јер срца немају.
Вук на вука, јунак на јунака, никада не удара без ваљаног разлога.
А и тад све иде по мушком протоколу.
Нема шутирања везаних људи.

Чувајте се авлијанера.

Arhangel NS:
Angloseksons, madr fakrs! SVEEE TJU VI POBIJEEEM, BRE !!!!

scarface3ol5le.gif

Рооокааајј, бато !

Да не бих био неправедан према осталима, споменућу још неке који су заслужили да им се на'ебемо мајке.

Швајцарци - не заборавимо да је њихова министарка, чини ми се, прва изјавила да Косову треба дати независност, а и даље раде на томе финансирајући пројекте који пропагирају идеју независности.

Шпанци, Французи, Холанђани, Белгијанци, Аустријанци, Немци, Италијани, Норвежани (хит оф д вик), Финци, Швеђани, Словенци, Хрвати...

Мноооогоо куме...

Много, ал' ћемо постићи...

Psihologue:
Ne mogu da verujem da se jedini borim protiv idiota engleza i njihovih slugu...
EVO NESHTO NOVO !!!
englezi snimili amere kako biju IRACHANE a ustvari kreteni snimali svoju vojsku...SHTA RECI DALJE?

Психологуе, мислим да веома грешиш ако си ову тему отворио у фазону "пражњења негативне енергије" - јер... :evil:

Back