Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.596
Dugo me nje bilo na rođenom pdf-u i volela bih otvoriti temu. Prva psihološka zahjebancija koja mi plovi umom jeste utisak iz preopterećene marketingom serije The undoing i psihopatologiji. Ali da manemo više te mračne teme... Btw, došla sam nekako do nekog sajta koji se ticao pedofilije i nuđenju rešenja ljudima koji pate od toga tipa "kome se obratiti ako mislite da ste pedofil" i smatram da je to lepo, te bih te mračnije strane ljudstva odložila kad budemo malo zreliji kao vrsta. Ipak je danas najlepši dan od svih u celoj nedelji. Ponedeljak. 
Moje pitanje za vas je, da li znate šta su teta instalacije i ukratko ili naširoko vaše mišljenje o tome koje je?
Koje vam je mišljenje, jerry?
Naime zapratila sam rad jedne divne devojke i eto ih odmah ogovaračice "pa to je ludo, bla bla, šta je umislila da je bla bla" Ja? Ja ne razumem baš najbolje, ali meni je slatko. Teta instalacije su nova generacija afirmacija koje menjaju podsvest. Ne svest.

Moje pitanje za vas je, da li znate šta su teta instalacije i ukratko ili naširoko vaše mišljenje o tome koje je?
Koje vam je mišljenje, jerry?
Naime zapratila sam rad jedne divne devojke i eto ih odmah ogovaračice "pa to je ludo, bla bla, šta je umislila da je bla bla" Ja? Ja ne razumem baš najbolje, ali meni je slatko. Teta instalacije su nova generacija afirmacija koje menjaju podsvest. Ne svest.
Poslednja izmena: