Yettel - Pitanja i odgovori

Moze li mi neko reci kako da zaustavim da mi ne stizu promo poruke Yetela sa broja 4444 i broja 1111, necu da primam nikakve ponude. Pretazio sam sve zivo na netu nigde nema nista u vezi ovoga kako se deaktivira. Hvala puno!
Zovi operatera da ti prekinu dolazak poruka sa tih brojeva.Mada se kasnije pojave drugi.Ja sam dogovorio sa njima da mi ne dolaze uopste nikakve poruke sa tih cetvorocifrenih brojeva i da blokiraju i odlazne.Tako sam miran i nemam problema vise sa tim.

Moze li mi neko reci kako da zaustavim da mi ne stizu promo poruke Yetela sa broja 4444 i broja 1111, necu da primam nikakve ponude. Pretazio sam sve zivo na netu nigde nema nista u vezi ovoga kako se deaktivira. Hvala puno!
Ja sam s njima već dve godine i nikad mi nije stiglo ništa osim njihovog Yettel petka

Pozoveš njih i siguran sam da će ti rešiti sve brige.

jedini problem koji se poneked javi je preopterecenje yetelovih dns-a, pa hoce nekome da izbaci kako neki sajt ne moze da otvori, a to se resava najbanalnije brisanjem njihovih dns-a i upisivanjem cloudflarovih 1.1.1.1 i drugog po redu 1.0.0.1.

posle te intervencije em ce vam net biti brzi i skoro nikad se to ponovo nece desiti. jos bolja varijanta je da platite neki dns koji ima ugradjen i adblock , pa to uradite na nivou rutera i ceo svet je vas.

Back