ranjeni Zoro
Elita
- Poruka
- 21.566
tis ljuta jer ti spominjo oca ovaj fini covek... sta trazis pored njega ako nis mazohista?
oviđ kereca na biciklu pa ia i svog oca spominjem eto ti ga tamo pa ga iebi u vr prkna

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tis ljuta jer ti spominjo oca ovaj fini covek... sta trazis pored njega ako nis mazohista?
lepo rekoh da se ovaj svrstava, a vidim i ti, zato i rekoh da nastupate u paru a cim ste u paru... ostalo dopishi samaBtw M, sta pokusavas? Da me zastrasis, steras u ugao, posramis?
Ja imam jednu (a ima ih vise) manu, a zove se inat. Svaki put kad me neko tako pokusa "dovesti u red", jer mu tako odgovara, ja onda sve suprotno radim od onog sto je pozeleo.
Ljubomoran si? Zelis moju vatru?
oviđ kereca na biciklu pa ia i svog oca spominjem eto ti ga tamo pa ga iebi u vr prkna![]()
Btw M, sta pokusavas? Da me zastrasis, steras u ugao, posramis?
Ja imam jednu (a ima ih vise) manu, a zove se inat. Svaki put kad me neko tako pokusa "dovesti u red", jer mu tako odgovara, ja onda sve suprotno radim od onog sto je pozeleo.
lepo rekoh da se ovaj svrstava, a vidim i ti, zato i rekoh da nastupate u paru a cim ste u paru... ostalo dopishi sama![]()
to u sta se ebes sa svojim il mu izdrkas u casicu pa mu vratis za sve sto je ucinio za tebe u zivotu, to je vasa intima![]()
traži tamo da ti odštampaju sva moja pisanja, da ti ih potpišem sa posvetom![]()
Nemam ja sta da pisem po pitanju parova, jer si ti, vidim, upuceniji od mene.
ionako nam fali guz papira
jel nako ko coek da te pitam... stos tolka ***** pa krijes sve pizdarije koje ovde radis?
***** sam tim se dičim kome smeta u čelo ga spi..spii..?![]()
sama se trtis i namestas ko sto je cana lepo opismenila metaforom
Nije valjda!
A sto to tebe toliko muci, pa sipas ovoliku ljubomoru?
Osetio si se zapostavljenim i nedovoljno primecenim?