Yeah...Voda.

Neprilagođena

Leptirica
Banovan
Poruka
95.555
Dolazi leto ..Pa trebalo bi malo obnoviti odeću za kupanje ..
Ja volim sportski stil ..
Neki modeli koji mi se dopadaju ..
Preporuke?

1-2020-Ljeto-Push-Up-One-Piece-Kupaći-Kostimi-Ženski.jpeg

4.jpg

61AWpf8RgyL._AC_UX466_.jpg

17901-profesionalni-jednom-komadu-kupaci-kostim-sportski-kostima-zene-bez-leda-oblozeni-trke-k...jpg

74849-plus-velicine-kostima-zene-2017-seksi-plazi-jednom-komadu-kupaci-kostim-zena-v-izrez-mon...jpg

61diMzJ6CVL._AC_UX466_.jpg

Jao, pre neću izaći na sunce uopšte nego što ću se sunčati u jednodelnom kostimu. Skroz nepraktično.
A i uopšte je glupo imati oštre linije od kostima.

Da, držaću se ipak debelog hlada i svoje ivory blede kože! ''Bledoliki Indigo''! :zcepanje:

Meni su ove godine dragi neki džungla motivi: zeleno, crveno, crno.
Ima li takva zastava? Da... skroz logično, to mi je neki pro-afrički zov u duši. :malav:

Ovi nisu za sunčanje:per:
Pa, čak i za brčkanje, nekako su ti... hladni ovi modeli.
Zamišljam te ipak kao nekog ko može da iznese neke agresivnije kombinacije boja. Modeli kao modeli su mi ok.
Ne sad da padam u nesvest, ali sasvim ok, udobni, prilično smerni i sigurni... 👍
Ova godina mi ni po čemu nije jednolična... Ovo je godina vodenog tigra po kineskom, je l'?
Kad mislim na tigrove, to je naboj enegije, živopisno, vatreno, jako... Čak bi srećne boje trebalo da budu narandžasta, plava i crna.
Kod mene je malo intenzivniji doživljaj, očito.

Pa, čak i za brčkanje, nekako su ti... hladni ovi modeli.
Zamišljam te ipak kao nekog ko može da iznese neke agresivnije kombinacije boja. Modeli kao modeli su mi ok.
Ne sad da padam u nesvest, ali sasvim ok, udobni, prilično smerni i sigurni... 👍
Ova godina mi ni po čemu nije jednolična... Ovo je godina vodenog tigra po kineskom, je l'?
Kad mislim na tigrove, to je naboj enegije, živopisno, vatreno, jako... Čak bi srećne boje trebalo da budu narandžasta, plava i crna.
Kod mene je malo intenzivniji doživljaj, očito.
Ne volim ja šarenilo ..

Jao, pre neću izaći na sunce uopšte nego što ću se sunčati u jednodelnom kostimu. Skroz nepraktično.
A i uopšte je glupo imati oštre linije od kostima.

Da, držaću se ipak debelog hlada i svoje ivory blede kože! ''Bledoliki Indigo''! :zcepanje:

Meni su ove godine dragi neki džungla motivi: zeleno, crveno, crno.
Ima li takva zastava? Da... skroz logično, to mi je neki pro-afrički zov u duši. :malav:
Uz bijelu Palestina.

Sensei mi ide uz neki običan speedo ili šorc, mada ne znam kako izgleda, realno.
Muškarci treba da budu svedeniji, pa ako i nose kupaći, to je nešto obično, monotonije, manje podložno trendovima.
Šorcevi mogu biti čak i u mom ovom letnjem fazonu, palme, cveće, mrak, ali kupaće gaće... meh!

Sensei mi ide uz neki običan speedo ili šorc, mada ne znam kako izgleda, realno.
Muškarci treba da budu svedeniji, pa ako i nose kupaći, to je nešto obično, monotonije, manje podložno trendovima.
Šorcevi mogu biti čak i u mom ovom letnjem fazonu, palme, cveće, mrak, ali kupaće gaće... meh!
Ja znam da se Sensei sada dvoumi oko ovih modela..

nosio sam spido odavno i gledali su me ko da sam peško... eventualno sam prešao na šorc, ali se mislim da se vratim u spido jer se bolje crni
Moj ćale ne odustaje od najobičnijeg speeda baš zato. Bilo je godina kad smo porodično još letovali, i ćale lepo savije ivice gaća u tanga oblik... Jaaaao, blama! Žene obrate pažnju, gejevi još nisu bili IN, nije bilo toga, ili bar nismo toga bili svesni... kikoću se, ali... ne bi se kikotale baš tako da ga ima 200kg masti.
Zgodan čovek, pa?
Na lepom i negovanom telu je sve ok. Ćalac i dan danas radi sa tegovima, dnevno šeta i pazi na te stvari.
Prevalio 60' i još je tata-mata, te će ove godine na plažama verovatno nastupati u istom kupaćem!

A, ja?
Pa... okrenula sam se moćima džungle. Nisam toliko zgodna, jbg. :zcepanje:
Kad ti je ćale magneT za pažnju, a ti ono... samo gov*o.
Jbg.
Sudbina se nasmešila čudno.

1652215619292.png

Ugly mthfcr.
And proud to be.

Back