Yasmin antibebi pilule

Zanima me da li je neko koristio yasmin i da li pomazu, imam problem sa licem i zato mi ih je ginekolog preporucio. Koristim ih vec otprilike 7 dana, od prvog dana menstruacije, malo mi se sredila, nemam nikakve promjene u raspolozenju, sve je ok. sada jedino cekam da vidim da li ce mi se lice smiriti malo, za sada nista.... :)
btw u uputstvu pise da se ne smije pusiti dok se piju, ali ja pusim po malo...???
heeeeeeeelp meeee :heart: :think:

pomazu da ne zatrudnish... a za kozne probleme odesh kod dermatologa :lol:

sve je to jedna velika igranka sa organizmom i hormonima... to shto mozda svaka zena drugachije reaguje na odredjene hormonske kontraceptivne pilule , ne znachi da im sushtinski odgovaraju.. prave haos na duze staze... imala sam tu 'srecu' da sam imala neizdrzive migrene pri upotrebi istih , te sam se dozvala pameti i bacila to smece..

zdravo svima...koristim yasmin pilule oko godinu dana i do sada je sve ok...danas sam popila 20 tabletu i zadnju sutra ali sam danas primetila neku najavu da cu da dobijem..zabrinuta sam jer sam do sada dobijala i pauzi od nedelju dana kao sto treba..da li je mozda poranilo jer sam par puta popila tabletu recimo u dva popodne umesto u osam uvece...i sta dalje d radim,da pijem kao i obicno..samo da napomenem da pijem zbog bolova..pozzz

Back