Yahoo mail - inbox problem

svaka cast sto si objasnio dvaput sam procitao i postalo mi je jasno sta pokusavas. Probaj da obrises cookies i pokreni neki antivirusni program. Sa registrovanjem novog maila gubis sve kontakte sto pretpostavljam da znas. Kako ne funkcionise inbox usao si u nalog i ne mozes i u inbox ili je nesto drugo u pitanju ako je ovako kako sam rekao onda je kod njih neki problem posto su popularni trebalo bi da resavaju problem jer je neko verovatno prijavio

svaka cast sto si objasnio dvaput sam procitao i postalo mi je jasno sta pokusavas. Probaj da obrises cookies i pokreni neki antivirusni program. Sa registrovanjem novog maila gubis sve kontakte sto pretpostavljam da znas. Kako ne funkcionise inbox usao si u nalog i ne mozes i u inbox ili je nesto drugo u pitanju ako je ovako kako sam rekao onda je kod njih neki problem posto su popularni trebalo bi da resavaju problem jer je neko verovatno prijavio

Imam ovaj nalog vec dugo vremena. Jednostavno, udjem u nalog, sve regularno, kao i obicno, ali novih mailova u inboxu ni od korova.
I tako vec 2-3 dana.

ej kako da uvezem postu sa yahoo mejla na google mail?
sve sam probala -sa googl inboxa kada krenem da se ukonektujem na yahoo kaze pogresna lozinka
a sa ya hoo stranice sasvim normalno mi se konektuje
...isto se dogadja kada podesim pop3 da prima postu nanoutlooku
,,
pronasla sam negde objasnjenja da trebam nesto da cekiram u samom yahoo nalogu
ali ta opcija ne postoji kod mene
da li mozda yahoo trazi pare za to?

ej kako da uvezem postu sa yahoo mejla na google mail?
sve sam probala -sa googl inboxa kada krenem da se ukonektujem na yahoo kaze pogresna lozinka
a sa ya hoo stranice sasvim normalno mi se konektuje
...isto se dogadja kada podesim pop3 da prima postu nanoutlooku
,,
pronasla sam negde objasnjenja da trebam nesto da cekiram u samom yahoo nalogu
ali ta opcija ne postoji kod mene
da li mozda yahoo trazi pare za to?

yahoo google, hotmail, gmail i ostali servderi imaju svako svoj user i password. Google ne podrzava user: mojeime@yahoo.com a ni yahoo Google-ov user ako sam te dobro razumeo

yahoo google, hotmail, gmail i ostali servderi imaju svako svoj user i password. Google ne podrzava user: mojeime@yahoo.com a ni yahoo Google-ov user ako sam te dobro razumeo
ne nisi me dobro razumeo
..
1.
U svakom,mejlu
u opcijama imas da namestis ako hoces da primas na tom nalogu postu sa neke druge mejl adrese
Takodje
sa servera google,npr,beotela itd
momes da primas postu preko protokola pop3
Pise da moze da se prima preko istog protokola i sa yahoo servera
i uz sva podesavanja
za yahoo protokol ..,,prijavljuje gresku da je kao lozinka ne tacna
,,,sto nije istina
jer se sa yahoo sajta ja sa tom lozinkom prijavljujem i ulazim na mejl

1,na logi in stranici yahoo mejla,postoji opcija da se ulogujes preko fejsa ili google naloga,ali to nije pitanje

2,
pitanje je

Back