Neozbiljni pesimista
Elita
- Poruka
- 18.634
Imam problem posto mi u zadnjih par dana uopste ne funkcionise inbox i nijedan novi mail nece da registruje.
Kako da resim problem?
Kako da resim problem?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svaka cast sto si objasnio dvaput sam procitao i postalo mi je jasno sta pokusavas. Probaj da obrises cookies i pokreni neki antivirusni program. Sa registrovanjem novog maila gubis sve kontakte sto pretpostavljam da znas. Kako ne funkcionise inbox usao si u nalog i ne mozes i u inbox ili je nesto drugo u pitanju ako je ovako kako sam rekao onda je kod njih neki problem posto su popularni trebalo bi da resavaju problem jer je neko verovatno prijavio
Imam ovaj nalog vec dugo vremena. Jednostavno, udjem u nalog, sve regularno, kao i obicno, ali novih mailova u inboxu ni od korova.
I tako vec 2-3 dana.
ej kako da uvezem postu sa yahoo mejla na google mail?
sve sam probala -sa googl inboxa kada krenem da se ukonektujem na yahoo kaze pogresna lozinka
a sa ya hoo stranice sasvim normalno mi se konektuje
...isto se dogadja kada podesim pop3 da prima postu nanoutlooku
,,
pronasla sam negde objasnjenja da trebam nesto da cekiram u samom yahoo nalogu
ali ta opcija ne postoji kod mene
da li mozda yahoo trazi pare za to?
ne nisi me dobro razumeoyahoo google, hotmail, gmail i ostali servderi imaju svako svoj user i password. Google ne podrzava user: mojeime@yahoo.com a ni yahoo Google-ov user ako sam te dobro razumeo