XX-4

ovo je 3:3

um......razum......beskraj......muški rod
bit....prvobit....besmrtnost........ženski rod

dakle......nerešeno kume, kao što i treba da bude jer jedno bez drugog ne može, jedno sa drugim mora i može ali mora naučiti kako :manikir:

Ovo je samo moje brzopotezno zapažanje......sigurna sam da si ti hteo nešto sasvim drugo reći..... al' ja ipak da kažem šta imam.....pa žensko sam :manikir:

LJILJA MMM;bt129848:
ovo je 3:3

um......razum......beskraj......muški rod
bit....prvobit....besmrtnost........ženski rod

dakle......nerešeno kume, kao što i treba da bude jer jedno bez drugog ne može, jedno sa drugim mora i može ali mora naučiti kako :manikir:

Ovo je samo moje brzopotezno zapažanje......sigurna sam da si ti hteo nešto sasvim drugo reći..... al' ja ipak da kažem šta imam.....pa žensko sam :manikir:
E ovo bi i Solomon prihvatio.Tim pre što je od kume.
Nego da kažem ja koju reč.....reč,:eek:da nije reč.Na početku beše reč:think:
Povlačim reč:(

...jeste žensko ... i moć u njoj ... nesmem da kažem ubićeme , ali sve knjige postanka tvrde da je prvorođeno žena ( prvobit ) i u njoj je ugrađena evolutivna besmrtnost .... ona obnavlja život i odlučuje o mnogo čemu .... ovo nije džentlmenski gest , već gospostveno objavljivanje objektivnih istina .... pa ko spozna znaće .... Pozdrav ! Kumo opaka si ( mislim : a be moćna i vešta žena ) !

123loncar;bt129955:
...jeste žensko ... i moć u njoj ... nesmem da kažem ubićeme , ali sve knjige postanka tvrde da je prvorođeno žena ( prvobit ) i u njoj je ugrađena evolutivna besmrtnost .... ona obnavlja život i odlučuje o mnogo čemu .... ovo nije džentlmenski gest , već gospostveno objavljivanje objektivnih istina .... pa ko spozna znaće .... Pozdrav ! Kumo opaka si ( mislim : a be moćna i vešta žena ) !

hahahahaah
fala kume.....moćna je svaka žena koja stvara a ne razara jer je to njena, kako i ti reče, osnovna moć i funkcija. Stvaranje života, lepe reči, osmeha, ljubavi, briga o dragima....ali ne može sama.....zato postoji muški rod.....čisto radi ravnoteže :manikir:
Šalim se malo.....znaš ti šta sam htela reći

kume moj......batali knjige.....beše li ti vetar a? :lol:

123loncar;bt129965:
...beše ... a ništa nereče za odslikavanje teksta . a.a.a.a.a. bre .... juriš kros odgonetanja .....a.a.a. Pozdrav !

Jao kume izvini.......ja se skoncentrisala na tekst.....divno je oslikavanje....:zag:
A vetar......nedostaje ......priupitaj ga da se vrne bar po nekad....

Back