moja drugarica se lozi da se prebaci u petnaestu jer joj je blize jel znate kakva je skola i profani
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Radije cu da se mucim i da imam PRAVO znanje nego da budem debil. Da rasclanimo neke stvari, poznajem bulu ljudi koji idu u XV koji su ok ali stvarno neka mi neko kaze da moze da se meri sa III ili V ili XIII pa da mu jos i poverujem......bellini:Emilija,
pa ako je tako laka, zašto ne dođeš da probaš. Što se mučiš u trinaestoj?
Ha ha ha ziva istina!november child:..look who's talking!!
..jel ste vec nauchili sva slova u XV-oj..?
..XV je zapochela kao istureno odeljenje XIII za prigradska naselja..
..ono shto je njen problem je to shto joj je u vreme pre "liste zelja"![]()
gravitiralo pola uze srbije ka rushnju i dalje ka chachku,
chime su povecali broj uchenika i srozali kriterijume do nervnih napada profesora..
..danas je poznato da vukovci iz XV polazu prijemne sa uspeshnoshcu od 25%,
a da svako ko ume da se potpishe i da pogodi koji predmet odgovara ima prelaznu ocenu..
november child:..look who's talking!!
..jel ste vec nauchili sva slova u XV-oj..?
..XV je zapochela kao istureno odeljenje XIII za prigradska naselja..
..ono shto je njen problem je to shto joj je u vreme pre "liste zelja"![]()
gravitiralo pola uze srbije ka rushnju i dalje ka chachku,
chime su povecali broj uchenika i srozali kriterijume do nervnih napada profesora..
..danas je poznato da vukovci iz XV polazu prijemne sa uspeshnoshcu od 25%,
a da svako ko ume da se potpishe i da pogodi koji predmet odgovara ima prelaznu ocenu..
Cuti nikola naucio je da ukljucuje kompjuter samo je pitanje kada ce saznati kako da se ukonektuje........Ben_Adam:'Fala Bogu!
U 15. mozhe da ide ko hotje... Shta retji ...
Emilija oboje znamo ko ide u nju... I kakvo mishljenje o toj osobi imamo....
Znash na koga mislim?![]()
Moje mishljenje o XV :ops:
![]()
![]()
![]()
MarilynManson:Ma XV je mnogo bolja od XIII i zalim shto je nisam upisao...Mnogo je laksha, drushtwo je bolje, mada nije loshe ni u XIII, shta znam...
klea_bg:e ljudi da vam kazem neshto,zavrshila sam XV gimnaziju,nisam ni glupa ni retardirana i znam da se konektujem na net...nego...mogu da vam kazem da je celo moje drushtvo a i ja upisalo zeljene fakultete.Drugarica je sa DRUSHTVENOG smera uspela da upishe medicinu dok djaci iz XIII sa prirodnog smera to nisu uspeli,drushtvo mi je upalo i na budzet na arapski, skandinavski,shpanski, na prava, na ekonomski,....nije XV toliko naivna kao shto izgleda.Drushtvo je fenomenalno,barem sam ga ja imala,nisu sa sela vec su svi sa Brda, Vidikovca,Ceraka,...
tako da je toplo preporucujem![]()