Kada gasim racunar non-stop mi izlazi neka ikonica na kojoj pise rundll.exe i u nastavku neke gluposti tipa "end now"...A ranije sam samo isao Start menu-Turn off computer-Turn off i kraj!A sad moram posle toga uvek da potvrdjujem to "end now" da bi krenulo da se gasi!Uzasno me nervira to!To je jedan problem kako da ga se resim. Drugi problem je taj kad hocu da gledam neki kraci spot ili neki insert u Windows Media Player-u gde sam uvek pre tako radio bez problema sad mi je slika naopacke,dok kad pustim taj spot u Winamp-videu slika je najnormalnija,barem juce,a nista nisam cackao!A danas ne mogu da otvorim taj spot ni u jednom ni u drugom,kao da mi nedostaje neki kodek.A imam ih gomilu i sve sam reinstalirao ponovo!Inace u kompu imam oko 6 plejera:na nekom je slika naopacke,na nekom nece da se otvori,samo zvuk je dobar...a postoji neki dan kad je sve ok,nije oduvek tako i to me cudi-cas je dobro cas nije!E sad ovaj treci problem me izludjuje do BESA;naime,kad igram neku igricu da li manju ili neku vecu kostantno mi se desava da igram je tako 5 minuta i ona se odjednom minimizuje u toolbaru(sva sreca da se automatski pauzira)onda kliknem na nju,ona se ponovo vrati,pa posle 5 min sve opet isto!Sta da radim?Ovakve stvari mi se desavaju od kad sam bezuspesno overklokovao komp i sjebao windows.Ali ponovo sam instalirao windows i sve programe reinstalirao ponovo i sve je funkcionisalo dobro 2 nedelje,sad je fazon tipa,jedan dan dobro,jedan dan ne!Sta da fuckin' radim?Odgovarajte! 8)