mammy
Poznat
- Poruka
- 8.057
zareicile:Banshee:e meni sada stvarno nije jasno o cemu se ovde diskutuje.
:shock:
E, Banshee, stvarno nisam imao nameru da previse polemisem sa bilo kim na ovu temu, jer sam pre godinu-dve imao takodje zestoku diskusiju na news-u o istome... Ali posle tvog tako duhovitog komentara, imam par pitanja za tebe, pa volj' ti da odgovoris ili ne...
1. Zasto su uvek zenske najveci zastitnici homoseksualaca? (tako je bilo i u gorespomenutoj diskusiji)
2. Ako si za toleranciju, 'leba ti, zasto onda ne promenis nick?
3. Zato neces da postujes "izvore studija i istrazivanja"? Zasto a priori sudis da cu ih ja (a i bilo ko drugi) odbaciti? Probaj, pa da vidimo... mislim, ako ih uopste i imas negde.
I jos par konstatacija, da bi ti stvari bile jasnije. Pre svega, ovde niko nije rekao da ce neko AUTOMATSKI da postane homoseksualac (*****, bre), posle gledanja idiotluka poput Will&Grace i dr. Ovde je rec o homoseksualnoj PROPAGANDI, koja je samo deo (mada poprilicno znacajan), opste PROPAGANDE o tzv. zastiti ljutskih prava. Ali, Z.LJ.P (koja je sama po sebi u osnovi veoma plemenita ideja, ali... i eto ti kvake sa komunizmom - i komunizam je u svojoj osnovi bio veoma plemenita ideja) je u ovom trenutku podignuta na nivo IDEOLOGIJE. A pod plastom TE ideologije (kao i pod plastom komunisticke ideologije) proturaju se veoma gnusne i prljave stvari (bombardovanje SRJ, rat u Iraku itd.) - koje nemaju ama bas nikakve veze sa Z.Lj.P., vec sa ostvarivanjem nekih veoma mracnih ciljeva odredjenih interesnih grupa u svetu. (pre svega tu je sticanje moci i ostvarivanje enormne licne koristi za pripadnike tih grupa). Jedna od veoma mocnih interesnih grupa u svetu je i Gay Lobby. Oni imaju jako mnogo para i veoma - ali, bas veoma aktivno rade na ostvarivanju svojih ciljeva. Kako svuda u svetu, tako i ovde kod nas.
Njihovi ciljevi su veoma jasni i uglavnom podudarni sa ciljevima ostalih interesnih grupa - sticanje moci i jezivo mnogo love. Ali, pored toga, oni imaju i druge, malo manje, ali veoma konzistentne ciljeve. A to su - odobravanje gay brakova i mogucnost usvajanja i odgajanja dece. Ti ciljevi, sami po sebi, direktno ne ugrozavaju Porodicu (homici se nikad nisu, niti ce se ikada javno deklarisati protiv Porodice). Ali, ugrozavaju je indirektno, jer deci NAMECU (TV, radio, novine, parade), protivprirodne standarde. I, istinu govoreci, mozda protiv toga ne bih imao nista protiv, da se iza te "naivne" price ne krije ona jeziva opasnost koja me uzasno plasi, a koja se sastoji iz dve osnovne stvari.
1. Homoseksualno trazenje NAD-PRAVA, tj. "trazenje" prava da ne budu budu "diskriminisani" zato sto su drugaciji od drugih. Klasicna prevara. Jel' njima neko brani da se kresu medjusobno? Jel' im neko brani da zalaze u kafice i restorane? U bioskope i pozorista? Jel' im neko brani da se skupljaju na "svojim mestima" i tamo deklarisu svoju seksualnu opredeljenost? Jel' im neko brani da tuze poslodavca redovnim sudovima ako ih ovaj maltretira ili otpusti kad sazna da su ******? Jednom recju, da li su oni zabranjeni zakonom? Naravno da NISU. Dakle, da li su "diskriminisani"? NISU. Sta onda jos hoce? Da se setaju ulicama i vicu "Mi smo ******"? Zasto to da rade? Zasto imaju potrebu da provociraju one (medju koje spadam i ja), koji setaju decu Knez Mihjlovom, i da ih dovode u neprijatnu situaciju? Ako niko njih ne dira dok se ponasaju kao sav svet (ne pokazujuci javno svoje seksualne sklonosti), zasto imaju potrebu da oni druge diraju? Tolerancija? Mislim da je ovo drustvo veoma tolerantno prema njima, ali ako ocekuju da se to tako nastavi, onda i oni moraju da budu tolerantni prema ovom drustvu. Tolerancije ne funkcionise jednosmerno. Sto se tice brakova, to mozda i moze da prodje jer to nije prirodni zakon vec pravno nametnuta norma, ali usvajanje i gajenje dece??? Prijatelju, zna se kako se deca radjaju... Ako dva tipa mogu da se ziguju i onda neko od njih da ostane u drugom stanju i rodi... Samo navalite... Onda nece ni morati da usvajaju decu. Ali, posto priroda tako NE nalaze... Zdravo...!
2.Ona najmracnije strana homoseksualizma. Trazenje mladih ljubavnika. Kao i svugde, znam da su u vecini ****** sasvim OK ljudi. Ali, na zalost, medju njima postoji i VELIKI broj onih koji slede svoje najmracnije seksualne pobude i nisu u stanju (ili jednostavno ne zele) da ih obuzdaju. Pre nekih 20-tak godina, u starom kraju gde sam stanovao, licno sam bio svedok jedne od najgnusnijih stvari koje sam u zivotu video. Stanoviti komsija, tip od nekih 50-60 godina, ziveo je sam i po kraju se suskalo da je *****. Mnogi na to nisu obracali paznju i pustali su ga da zivi svojim zivotom... Sve do trenutka kada se otkrilo da je vrbovao klince iz komsiluka (ne bas iz zgrade u kojoj je stanovao) da mu pruzaju seksualne usluge za lovu. Digla se velika frka, tip je zavrsio na sudu, medjutim, posto su klinci bili relativno mladi (11-14 godina), bili su poprilicno uplaseni tako da se matori izvukao. Naravno, cim se vratio iz pritvora, pocele su pretnje - i to veoma ozbiljne. Medjutim, posle nekih mesec dana velikih neprijatnosti koje je imao (bilo je i fizickih nasrtaja i batinjanja), tip je prodao stan i otisao neznano gde. I - nikom nista. Naravno, nikom-nista, ako si zaboravila na decu koju je taj tip istraumirao. Znam da su mnoga od njih, jos dok sam bio u tom kraju, bila izopstena iz drustva, prokuzena, i da su ih vrsnjaci stravicno * i terali od sebe (mars, pederu i to)... Meni je, u to doba, sve to bilo veoma smesno i zanimljivo. I verovatno bi mi to ostalo u secanju kao cudna dogodovstina iz zivota, da jednog dana nisam i sam postao otac. Sada, kad razmisljam o tome, dize mi se kosa na glavi i molim Boga da se ne samo mojoj, vec i bilo kom detetu na svetu, nista slicno ne desi. Mislim da bih bio u stanju da tom tipu glavu otkinem zubima.
I na kraju - nadam se da ti je malo jasnije zasto je propagiranje homoseksualizma (narocito preko TVa) postalo deo IDEOLOGIJE, i kakve to veze ima sa komunizmom.
I, naravno, siguran sam da ti je sad APSOLUTNO jasna razlika izmedju tvog "provođenja vremena sa decom razlicitog uzrasta", i roditeljstva + sto ti garantujem da, bez obzira na tvoju samouverenost, nemas pretstavu, sem mozda neke uopstene slike potkrepljene citanjem raznoraznih "studija", kako deca razmisljaju. To potkrepljujem i cinjenicom da, naravno, nemas blagog pojma kako si i sta si ti razmisljala kad si imala 3 godine. Pa cak i da sada imas 7.
THE END
Au, bre, nacita se ja...zabolile oci...ali, vrijedilo je.