Hero
Buduća legenda
- Poruka
- 35.019
tESSA pali forum opet

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Polu raširene u čarapicama
Visoke potpetice da naglase listove ili može i one baletanke kao devojčica. Ili možda bose noge?![]()
pa da sam gledo samo u noge ni ove dve što sam imo nebi nikad odabrao
gledo sam nešto drugo...tražio sam ono što ja neam...intelekat
- - - - - - - - - -
ne hvali im ništa...ne hvali ništa ni strijama ni celulitu...onaj kome sve to smeta nebi dao da jebbe jedno pet meseca, pa bi mu odveo babu
tESSA pali forum opet![]()
i tako ti ideš ulicom i šetaš i onda te nešto onako žigne taj njihov intelekt što nose u kosi, grudima, dobrim nogama te pokosi!
...
ej, tragovi na ženskom telu su tebi možda ispisan roman koji bi čitao!
- - - - - - - - - -
Hero, ti znaš da ja znam...da znaš sve noge u tvom kraju a možda i šire!
- - - - - - - - - -
zamislio se nešto![]()
i tako ti ideš ulicom i šetaš i onda te nešto onako žigne taj njihov intelekt što nose u kosi, grudima, dobrim nogama te pokosi!
...
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
zamislio se nešto![]()
necemo o tome..i tako ti ideš ulicom i šetaš i onda te nešto onako žigne taj njihov intelekt što nose u kosi, grudima, dobrim nogama te pokosi!
...
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
zamislio se nešto![]()
.
- - - - - - - - - -
iks noge su mi privlačnije od oks noga, verovatno zato što ih češće viđam pa sam naviko![]()
necemo o tome..
ja sam svratio samo da teu levi obraz
![]()
Jutros dok sam vozila bicikl, ispred mene izlete na stazu jedan momak sa skejtom. Lep momak tu negde oko 30 godina, možda malo više. Farke malo spuštene na dupetu, patike skejterske, džemperčić sa onim zakrpama na laktovima i razbarušena kosa sa kojom prosedom. I dok je on vozio skejt, onako sa jednom nogom savijenom u kolenu i drugom se odgurivao, meni je nešto bilo privlačno to njegovo kretanje i kako se njegove noge lagano savijaju u slovo X!![]()
I sad vas ja pitam, da li vam je suprotan pol privlačan sa tim malim nepravilnostima..
Da li je lepše kad noge idu u X ili kad idu u O...
Voleli nekog kauboja ili kaubojku sa O nogama ili nekog sa nogama koje se nepremostivo ukrstiše u to X, ili možda neke savršene eto?
Aj'te sad vi....
..drago mi je da ti se sviđa
neko ima onu tačkicu od velikih boginja recimo pored oka ili na telu, ili onaj ožiljak kad je razbio arkadu kad je bio klinac
...i to stvarno zna da bude sexy!
Eh sitne nepravilnosti, pa to je savrsenstvo, one savrsene nemas po cemu prepoznati
Vise vidjah ove sa O pa sam eto pristrasan.
Aha mala" kaubojka" sa reljefom na kolenu od nekadasnjeg nezgodnog susreta
- - - - - - - - - -
te koje teže savršenstvu su nezanimljive...skroz nezanimljive
pa pre će od klečanja na betonu...![]()
sad kad ti kaem da neam neće mi veruješ...zato bolje da kaem iam
sad kad ti kaem da neam neće mi veruješ...zato bolje da kaem iam
- - - - - - - - - -
misim iam onaj od vakcine
Dee, napisao si one tetovaže, znači bolje da priznaš sam, nemoj da vadim iz malog mozga, koliko imam informacija o tebi!
Gukni lepo jesi li ulovio neki photoni pogled u pravcu tvojih tetovaža?
- - - - - - - - - -
joj što je to sexy, kao beleg, jel na ramenu?
kaubojka slatko..
a što je Mig imala reljef na kolenu?![]()
..
tako neki to dobiju kad kleče na tepihu![]()
..drago mi je da ti se sviđa
neko ima onu tačkicu od velikih boginja recimo pored oka ili na telu, ili onaj ožiljak kad je razbio arkadu kad je bio klinac
...i to stvarno zna da bude sexy!
:
a što mora kleči...ja nekako više volim da je nigde ne žulja
znaš...nekako mi lepše kad znam da je ne boli ništa...onda će lakše da se prepusti uživanju dok mi puši
a što mora kleči...ja nekako više volim da je nigde ne žulja
znaš...nekako mi lepše kad znam da je ne boli ništa...onda će lakše da se prepusti uživanju dok mi puši