XO (iks-oks)

poetessa

Legenda
Poruka
56.288
Jutros dok sam vozila bicikl, ispred mene izlete na stazu jedan momak sa skejtom. Lep momak tu negde oko 30 godina, možda malo više. Farke malo spuštene na dupetu, patike skejterske, džemperčić sa onim zakrpama na laktovima i razbarušena kosa sa kojom prosedom. I dok je on vozio skejt, onako sa jednom nogom savijenom u kolenu i drugom se odgurivao, meni je nešto bilo privlačno to njegovo kretanje i kako se njegove noge lagano savijaju u slovo X! :lol:

I sad vas ja pitam, da li vam je suprotan pol privlačan sa tim malim nepravilnostima..
Da li je lepše kad noge idu u X ili kad idu u O...
Voleli nekog kauboja ili kaubojku sa O nogama ili nekog sa nogama koje se nepremostivo ukrstiše u to X, ili možda neke savršene eto?

Aj'te sad vi....

Poslednja izmena:
Jeste, mnogo mi je to slatko.
kad smo vec kod nozica, bila sam opsednuta nogama u O, mnogo su mi se svidjali momci sa takvim nogama. :D
I jos volim kad ima malo kriv zubic, ne ono da ima skroz nepravilne zube nego kad ima jedan zub simpaticno kriv, ako me razumete. :lol:

A tko je od nas savršen? Tko nema bar neki nedostatak? I šta je to uopće nedostatak, po kojim se i čijim pravilima nešto može utvrditi kao nedostatak?
Uvijek me zanimalo tko je bio taj koji je utvrdio gabarite po kojima bi ljudsko tijelo bilo savršeno.
Voliš osobu kao cjelinu, a svi ti nedostaci onda mogu biti samo simpatični., jer ih prihvatiš kao dio te cjeline, svjestan da i sam nisi savršen.

A tko je od nas savršen? Tko nema bar neki nedostatak? I šta je to uopće nedostatak, po kojim se i čijim pravilima nešto može utvrditi kao nedostatak?
Uvijek me zanimalo tko je bio taj koji je utvrdio gabarite po kojima bi ljudsko tijelo bilo savršeno.
Voliš osobu kao cjelinu, a svi ti nedostaci onda mogu biti samo simpatični., jer ih prihvatiš kao dio te cjeline, svjestan da i sam nisi savršen.

mikelanjelo je izmislio formuu za to :lol:

- - - - - - - - - -

@tema, imao sma i jako lepe, dal su perfektne bile, ne bih reko uvek imale neke nepravilnosti mozd aje to bas sto i privlaci

Jutros dok sam vozila bicikl, ispred mene izlete na stazu jedan momak sa skejtom. Lep momak tu negde oko 30 godina, možda malo više. Farke malo spuštene na dupetu, patike skejterske, džemperčić sa onim zakrpama na laktovima i razbarušena kosa sa kojom prosedom. I dok je on vozio skejt, onako sa jednom nogom savijenom u kolenu i drugom se odgurivao, meni je nešto bilo privlačno to njegovo kretanje i kako se njegove noge lagano savijaju u slovo X! :lol:

I sad vas ja pitam, da li vam je suprotan pol privlačan sa tim malim nepravilnostima..
Voleste li nekog kauboja ili kaubojku sa O nogama ili nekog sa nogama koje se nepremostivo ukrstiše u to X, ili možda neke savršene eto?

Aj'te sad vi....

Bitno da je izdrzljiv u kolenima i butinama...:zper:

Jeste, mnogo mi je to slatko.
kad smo vec kod nozica, bila sam opsednuta nogama u O, mnogo su mi se svidjali momci sa takvim nogama. :D
I jos volim kad ima malo kriv zubic, ne ono da ima skroz nepravilne zube nego kad ima jedan zub simpaticno kriv, ako me razumete. :lol:

danas valjda me je podsetio na jednog momka iz srednje...on je imao baš noge u X, kad si ga gledao nekako si očekivao uvek kao da će zapeti, ukrštajući ih jednu preko druge...
...postali smo posle drugari, nikad mu to nisam rekla...
...ali meni se jako sviđao taj njegov hod...nekako sve se to uklapalo sa njegovom ležernom pojavom i načinom na koji je zabacivao kosu i pričao ozbiljno za svoje godine :lol:

- - - - - - - - - -

Bitno da je izdrzljiv u kolenima i butinama...:zper:

:zper: uf, uf, da krckaju kosti kad ukrsti :lol:

nema tog ko je savršen...ali zanimljivo je kad te privuče baš nešto što nije kako kažeš po nekom nazovi standardu...

mikelanjelo je izmislio formuu za to :lol:

- - - - - - - - - -

@tema, imao sma i jako lepe, dal su perfektne bile, ne bih reko uvek imale neke nepravilnosti mozd aje to bas sto i privlaci

Leonardov Vitruvijev čovjek, koji predstavlja savršenu simetriju ljudskoga tijela, i još podvučeno linijama koje to tijelo savršeno ispresijecaju, smatra se kao neko pravila proporcija.
Ali šta reći ako znamo da nam ni lice nije simetrično.
Svako tijelo je umjetnost prirode na svoj način i kao takvo ga treba prihvatiti.

Leonardov Vitruvijev čovjek, koji predstavlja savršenu simetriju ljudskoga tijela, i još podvučeno linijama koje to tijelo savršeno ispresijecaju, smatra se kao neko pravila proporcija.
Ali šta reći ako znamo da nam ni lice nije simetrično.
Svako tijelo je umjetnost prirode na svoj način i kao takvo ga treba prihvatiti.

slazem se

Uvek prvo primetim oči. Noge... :lol: ... kakve su, takve su - važno je da ga služe. Neke nepravilnosti mogu biti simpatične, ali ako se već treba izjasniti: da preterano ne idu u oks. :lol:

znači i ovde da se ukrste ako može :lol:

- - - - - - - - - -

Najjace i najsexi noge imaju fudbaleri :lol:

:rumenko: i karatisti :lol:

- - - - - - - - - -

samo sam cekao ko ce da kaze mada sam hteo da kazem protesi u uvodnom postu "zene vole fudbalere" :lol:

naravno i njih :lol:

- - - - - - - - - -

Tacnije ovakve _/\o/\_ :rumenko:

wide and open :lol:

a kad hodaju ili te tvoje samo leže?

Voleste li nekog kauboja ili kaubojku sa O nogama ili nekog sa nogama koje se nepremostivo ukrstiše u to X, ili možda neke savršene eto?

Aj'te sad vi....

samo prave i lepe noge

Back