Xiaomi redmi 12 stalno gubi mrežu

mario80

Stara legenda
Poruka
80.740
Od prvog dana, naizmenično po 5-10 minuta, pola sata. Nekada izgubi skroz i moram da restartujem telefon pa proradi. Šta bi mogao da bude uzrok?

1000006891.jpg

Redmi nikad više u životu, kakav zaheb veka. U Aprilu istekao ugovor i ne valja meni Motorola, hoću ja da menjam i uzmem ovo đubre. Slede mi dve godine psovanja i stalnog drndanja s mrežom, glupim aplikacijama koje ne mogu da obrišem i još svašta nešto. Još se pitam što svi u serijama imaju Apple iphone, e pa sada znam. :dash:

Još se pitam što svi u serijama imaju Apple iphone, e pa sada znam. :dash:
Ali kad koštaju.
Ja sam si nedavno mogao uzeti mobitel po volji, pa mi opet bilo žao isplaziti se preko 1000 eura i uzeo sam Google Pixel 9a za 510 (+još 60 za dodatke).
Mobitel leti, kamera je odlična, ali baterija se troši kao nenormalna.
OK, stalno ga čačkam na šoslu i pitam se da li i iPhone 16 tako luđački guta bateriju.
Prije njega sam imao Kršomi, nedaj bože ikad više kinesko sranje.

Ne mora biti da je do telefona, možda je i bazna stanica ili router. Nije mi iz tvog upisa bistro jel puca GSM ili WIFI?

Samsung je zakon, nekad davno sam koristio iphone, pa Samsung note i sad sam na Ultrama. Koštaju ali su neuporedivo bolje od svih Androida a boga mi i od Iphonea. Tko si može priuštiti, svakako preporuka.

Ali kad koštaju.
Ja sam si nedavno mogao uzeti mobitel po volji, pa mi opet bilo žao isplaziti se 1000 eura i uzeo sam Google Pixel 9a za 510.
Mobitel leti, kamera je odlična, ali baterija se troši kao nenormalna.
OK, stalno ga čačkam na šoslu i pitam se da li i iPhone 16 tako luđački guta bateriju.
Prije njega sam imao Kršomi, nedaj bože ikad više kinesko sranje.
A šta reći, kad nemam za pravu stvar onda se uvalim u ovo smeće i samo mogu da kukam.
Ko zna šta nam uvaljuju, one potopljene u moru pa opravljene da kao rade, ma svašta se radi.

A šta reći, kad nemam za pravu stvar onda se uvalim u ovo smeće i samo mogu da kukam.
Ko zna šta nam uvaljuju, one potopljene u moru pa opravljene da kao rade, ma svašta se radi.
To bi bili ti refurbished, hvala bogu ovaj moj je stigao baš factory sealed.

:mrgreen:

Ali jasno mi je što želiš reći, hvataš se za glavu kada se moraš isplaziti 1000 eura za "običan mobitel", ali tako je to.
Jednostavno, danas bez tog sranja ne možeš.

To bi bili ti refurbished, hvala bogu ovaj moj je stigao baš factory sealed.

:mrgreen:

Ali jasno mi je što želiš reći, hvataš se za glavu kada se moraš isplaziti 1000 eura za "običan mobitel", ali tako je to.
Jednostavno, danas bez tog sranja ne možeš.
Stvar percepcije. Onom tko ima 500 eura plaću to je skupo, onom tko ima 5000 eura plaću to je sića. Nikad nije skupo, gledati tako na stvari je totalno demotivirajuće. Nego treba više zarađivati.

Od prvog dana, naizmenično po 5-10 minuta, pola sata. Nekada izgubi skroz i moram da restartujem telefon pa proradi. Šta bi mogao da bude uzrok?

Pogledajte prilog 1761243

Да ли ти нас годинама зезаш или стварно мазохистички већ 5 година користиш Кршаоми телефон који нећеш да замениш, а сваки дан имаш примедбе на исти?

Stvar percepcije. Onom tko ima 500 eura plaću to je skupo, onom tko ima 5000 eura plaću to je sića. Nikad nije skupo, gledati tako na stvari je totalno demotivirajuće. Nego treba više zarađivati.
OK, da imam mjesečne prihode od 5000 eura, kupio bih ga, iako sam si prije mjesec dana mogao bez problema uzeti iPhone 16, ali u tom trenutku mi je palo na pamet da taj telefon te novce ne može toliko vrijediti.
Pa realno, ne vrijedi.
Ne vrijedi ni Galaxy Ultra S24.
Flip / Fold 5-ice pogotovo ne, zbog toga što se radi o polupečenoj tehnologiji, možda su sada na 6-ici poboljšali stvari.
Meni recimo boca kvalitetnog plavca od 12 eura nije ništa lošija od onog koji košta 30 eura, kao što mi je Johnnie 12-ica najbolji scotch, a probao sam puno skuplje.
Sada sam malo otišao u off, ali ta pića ne vrijede toliko.
Trenutak zbog kojeg si otvoriš cognac od 800 eura može vrijediti taj novac, ali ne vjerujem da je imalo bolji od XO-a koji košta 200 eura.

Ne mora biti da je do telefona, možda je i bazna stanica ili router. Nije mi iz tvog upisa bistro jel puca GSM ili WIFI?

Samsung je zakon, nekad davno sam koristio iphone, pa Samsung note i sad sam na Ultrama. Koštaju ali su neuporedivo bolje od svih Androida a boga mi i od Iphonea. Tko si može priuštiti, svakako preporuka.
Koji god uzmeš Samsung ne možeš pogriješiti.

Да ли ти нас годинама зезаш или стварно мазохистички већ 5 година користиш Кршаоми телефон који нећеш да замениш, а сваки дан имаш примедбе на исти?
6 sam kupio dao kevi, 9 kupio crko a 12 dobio. Iskren da budem u životu nebi kupio ništa od xiaomija kolika su to đubrad kineska.

Back