Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko znam ksanaks se koristi za spavanje i opustanje,a da bi ucio trebalo bi da si budan i koncentrisan.Zanima me kako ce dnevna doza xanaxa od 0.5 mg da utice na moje ucenje za faks? Hocu li uopste moci ili cu morati da prekinem lek?
Znam... ali ja ne mogu da budem opusten, tako da kada ga popijem mnogo sam opusteniji nego sto bih bio bez njegaKoliko znam ksanaks se koristi za spavanje i opustanje,a da bi ucio trebalo bi da si budan i koncentrisan.![]()
Ja ga pijem i sve zivo zapamtim, pijem ga vec par dana i sve zivo sta sam procitao zapamtio sam bolje nego moje kolege koje uce bez xanaxa...Ako zelis da budes opusten dok ucis Xanax ti nije izlaz,vec kofein i pica bazirana na kofeinu,kao sto je guarana,ali ni sa tim ne sme da se preterava.Ti ako popijes lek za spavanje,od ucenja nema nista,vise od pola ces zaboraviti sta si procitao.
Dobro je,ako je tako.Samo moras,paziti da ti to ne predje u naviku,pa da krene kasnije naopako.Mozda bi posle recimo 7 dana koriscenja trebao,bar 15 dana da prestanes,pa ako zatreba kasnije opet koristis neki dan.Mogu takvi lekovi da ti prave problem,ako se duze koriste.Ja ga pijem i sve zivo zapamtim, pijem ga vec par dana i sve zivo sta sam procitao zapamtio sam bolje nego moje kolege koje uce bez xanaxa...
Neki ga uzimaju jer moraju, ali ga mnogi uzimaju jer im je lekar prepisao bez da im je objasnioSamo rokajte xanax, Pfizer će vam biti neizmerno zahvalan za to !
Ne budite lenji i malo proguglajte o ovom "leku" kakva dejstva i posledice je proizveo u svetu. Ne iznosim svoje lično mišljenje javno ni za ni protiv iako ga imam, samo sugerišem da se malo bolje informišete pre nego se odlučite bilo šta da koristite a nije prirodno.
Upravo tako, ovo sam imao pre 3 meseca i vratilo se skoro i sto se vise opterecujem postaje jace, i misli su snaznije jace, i milijardu misli kada legnem da spavam, nadam se da ce mi ovaj xanax pomoci jer mi mozak radi 300 na sat..
Tebi hvala puno an pomoci <3, stvarno mi znaci da pricam sa nekim posto nemam sa kim drugim, nikoga ne zanima kako sam..
Nadji nesto da karras covece ,odlepices ....kako si,radis li nesto? ne valja ako sedis kuci kao ja. evo ni ja nemogu spavati sad. budim se previse i cimam se,a mozak hiperaktivan