Xanax

Jeste coolČvarak..Kako dobro radi , a?
Bilo mi je cool jednom davno, dobro je radilo.
Da droga nije dio nas, ne bi je Visa Sila omogucila.
Moja stara od 62. godine zeli uzeti herojsku dozu psihodelika, ali hoce da budem trip sitter.
Meni je to neugodno, ali zapela je kao magare.
Njeno dosadasnje iskustvo na psihodeliku bila je srednja doza, koju je odradila bolje od mene, pretpostavljam zato sto je starija i zrelija.

Bilo mi je cool jednom davno, dobro je radilo.
Da droga nije dio nas, ne bi je Visa Sila omogucila.
Moja stara od 62. godine zeli uzeti herojsku dozu psihodelika, ali hoce da budem trip sitter.
Meni je to neugodno, ali zapela je kao magare.
Njeno dosadasnje iskustvo na psihodeliku bila je srednja doza, koju je odradila bolje od mene, pretpostavljam zato sto je starija i zrelija.
Daj , nemoj ovde pisati o svojim narkotičkim porocima.

Veoma je tesko da ne budem na tome kada se vec dve godine borim konstatno sa strahom od umiranja, bolesti, lupanja srca i ludila + panicnih napada svaki dan da ne budem na ovome jer mi je nervni sistem postao poremecen definitivno.

ti lekovi su ti kao nekakva štaka dok ćopaš ali nećeš valjda ceo život da ćopaš osim ako nisi nešto daleko bilo ozbiljnije oboleo što se nadam da ovde nije slučaj

Ja sam oboleo od ubraznog rada stitne zlezde [ HIPERTIREOZA ] i nodusa koji je bio na njoj i koja mi proizvodi dodatne hormone. Od tada je nastala anksioznost, panicni napada, strah od umiranja i svega.
Krvava je ovo borba, veoma krvava bez ikakvog svetla na tunelu. ALI cu inat da se borim makar crkao od srcanog udara na ulici jer volim da su svi protiv mene i da sam resavam svoje probleme. Da pojasnim, pre bih umro od srcanog udara na ulici u borbi od panicnog napada, nego da sedim kuci ceo zivot!

Da pojasnim, pre bih umro od srcanog udara na ulici u borbi od panicnog napada, nego da sedim kuci ceo zivot!

Зар те ни мало не умирује сама свест о томе да уопште не мораш да изађеш напоље и будеш изложен евентуалном нападу панике?

Зар те ни мало не умирује сама свест о томе да уопште не мораш да изађеш напоље и будеш изложен евентуалном нападу панике?
Umiruje me, ali meni se to desava uglavnom kada sam napolju.

Jesam i to velikom strahu...
Možeš se klljukati lekovima, samo ti slaba 'fajda od toga!
Moraš se suočiti sa svojim strahovima, jedino ćeš se tako rešiti akcioznosti! "Strah-hrabrost" ...strahovi nestaju onog trenutka, kad rešimo da se hrabro sa njima uhvatimo u koštac. Kad i ako to uradimo, oni nestaju sami! Bez lekova.
Strah postoji u vidu fobija, aksioznost je već ozbiljan problem. To je teško sr..e, jer osoba stalno očekuje i živi u strahu da je očekuje nešto loše. To je bolest "pesimizma", vrlo je autodestruktivna i sabotažna. Izađi iz tog "začaranog kruga". Ako ne možeš sam, mogao bi ti psihoterapeut pomoći. Msm, na seanse bez lekova, ofc!Lekovi nikada ne rešavaju problem, samo ublažavaju tegobe i piju se ukoliko osoba ne može normalno fnkcionisati.

Poslednja izmena:
Anksioznost nije klasična psihička bolest, nije ni duševna. To je više neko trajnije stanje u kome se osoba nalazi. Zato bi trebalo na vreme (što pre) trgnuti se, jer mahom sama osoba sebi može najviše pomoći. Svaki problem ili stanje koji sam sebi napraviš, možeš i sam popraviti. Sa ili bez tuđe(stručne) pomoći. Čak i na psihoterapijama, ne rešava ti niko drugi problem. To moraš sam! Jer u samoj osobi je "ključ" problema.Terapeut ti samo pomaže da sagladaš stvar unutar sebe, iz jednog neutralnog (profesionalnog) ugla.
To je kao kad ti lekar prepiše terapiju, pa od tebe zavisi hoćeš li je uzimati ili ne.

Poslednja izmena:
Zanima me da li ovaj XANAX moze da ostavi trajnu indolentnost, odnosno da osoba smanji svoju brigu i strah ili ce opet strahovi doci cim prestani da se pije lek, ako se sve vraca kada prestane da se pije ovaj lek, zasto se uopste prepisuje? Voleo bih da trajno smanji brigu i zabrinuost...

Back