Xanax

Od skoro sam tek poceo da slusam o Xanaxu a xnam ga od ranije kao jednog od najkoriscenijih anksiolitika u americi. Hvala ***** da su uveli neku noviju generaciju lekova u jebenu Srbiju. Kljukaju nas lekovima pravljenim po receptu iz pedesetih godina proslog veka.

može da pomogne kod anksioznih stanja ali može i da odmogne ako recimo studiraš i moraš da učiš od tog posla nema ništa ako uzimaš xanax ali sasvim sigurno i onako nema ništa od učenja ako si anksiozan. dakle sve zavisi može nekima da pomogne u određenom periodu

Bas steta... ja u oktobru pocinjem sa studijama a doktor mi je rekao da ovo koristim narednih mesec dana i da bi trebalo da mi pomogne...
Sta drugo moze da mi pomogne da se resim straha od panicnog napada, ne samog panicnog napada, vec straha od njega??
Voleo bih da mi neko da savet, doktor odbija da mi prepise AD a ovo je prepisao, ali je rekao ako treba radicemo sa AD...

Hocu li se ja ikada izleciti od ovoga ili ce me ceo zivot pratiti

Xanax je diazepam, ako imam 20 godina, cool je i zabavno mijesati ga s alkoholom.

Ako si stariji, glupost je mijesati ga s icim.
Koja ti je dijagnoza?
To je problem, nije mi dao nikakvu dijagnozu, rekao je da je u pitanju samo prevelika anksioznost ali ne bi mogao da dijagnozu jer mi panicni napadi nisu ucestali vec samo imam strah od njih i strah od smrti i tjt...

Back