Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, Bensedin je blaži , ima manje nuspojava ...Ali je takođe neefikasan ..I koliko znam , Bensedin se ne preporučuje za dugu upotrebu ...Sigurno da su negativni simptomi poput umora i narusene pažnje i memorije kod Xanaxa umanjeni u poredjenju sa Bensedinom.
nijedan lek nije za dugu upotrebu.Ne, Bensedin je blaži , ima manje nuspojava ...Ali je takođe neefikasan ..I koliko znam , Bensedin se ne preporučuje za dugu upotrebu ...
nemojte da se brinete dobri ljudi, alkohol ne pijem uopste, zadnji put sam ga okusio pre godinu dana i 8 mesecinijedan lek nije za dugu upotrebu.
xanax nikako sa alkoholom...5 komada posle alkohola, padas u komu
Mislim na dugu terapijsku upotrebu ,,,Recimo 3 meseca,nijedan lek nije za dugu upotrebu.
xanax nikako sa alkoholom...5 komada posle alkohola, padas u komu
laik sam za materiju, ali mislim da 3 meseca nije nesto strasnoMislim na dugu terapijsku upotrebu ,,,Recimo 3 meseca,
Meni je receno da ovo koristim mesec dana, 0.5 mg dnevno ukupno.Mislim na dugu terapijsku upotrebu ,,,Recimo 3 meseca,
Xanax je diazepam, ako imam 20 godina, cool je mijesati ga s alkoholom.
Ako si stariji, glupost je mijesati ga s icim.
Koja ti je dijagnoza?
Za mesec dana ti ni do krvotoka neće stići...Ovo prvi put čujem..Mesec dana....Meni je receno da ovo koristim mesec dana, 0.5 mg dnevno ukupno.
Jeste coolČvarak..Kako dobro radi , a?Xanax je diazepam, ako imam 20 godina, cool je i zabavno mijesati ga s alkoholom.
Koja ti je dijagnoza?
To je problem, nije mi dao nikakvu dijagnozu, rekao je da je u pitanju samo prevelika anksioznost ali ne bi mogao da dijagnozu jer mi panicni napadi nisu ucestali vec samo imam strah od njih i strah od smrti i tjt...Xanax je diazepam, ako imam 20 godina, cool je i zabavno mijesati ga s alkoholom.
Koja ti je dijagnoza?
Drangulijica, sta jos zelus probati prije smrti?
Tako mi je doktor rekao, 0.25 mg ujutru i 0.25 uvece [ ukupno 0.5mg] narednih mesec dana.Za mesec dana ti ni do krvotoka neće stići...Ovo prvi put čujem..Mesec dana....
Verujem ti ..Čudi me doktor,,Kratko je to vreme da bi išta moglo da se pokaže.Tako mi je doktor rekao, 0.25 mg ujutru i 0.25 uvece [ ukupno 0.5mg] narednih mesec dana.
Ти си у хроничној паници да ћеш имати панични напад?Sta drugo moze da mi pomogne da se resim straha od panicnog napada, ne samog panicnog napada, vec straha od njega??
Ne smem ovde da napišem.Drangulijica, sta jos zelus probati prije smrti?
Začuđen si?To se zove G.A.P. Strah od straha i nije zabavno ...Ти си у хроничној паници да ћеш имати панични напад?![]()