MocniRumendzer
Ističe se
- Poruka
- 2.578

predajem se, izula me žena sad iz cipela....
elem, uz sve finansijske proračune, matematike i ostalo uspemo žena i ja da šteknemo neki euro...ili neku iljadu,...
Odlučili da obnovimo nameštaj u dnevnoj sobi, za 480 eura nadjemo majstora da nam uradi po meri (300 mu dali avans, znamo ga a sotalo treba sutra)...stvarno ekstra..
Imamo klinca, idemo na more...imamo fala bogu tu štelu koja se odvaja.imam struju da uvedem iljadu i koji euro pošto je vučem sa kuće matoraca....imamo ratu za štednju kroz osiguranje godišnju od 700 eur..
ide mi veliki servis na autu, ide tako svega..ima i posla ne žalim se ali. eto mi odlučili da malo potrošimo i da "rizikujemo"
sinoćke kad se smračiulo, da ne kažem kasno u noć, žena i ja ispraznimo svari iz starih fijoka i ormara...i medju njjima našu štelu od x iljada eura...
žena htela da promeni "kovčeg" u kom je držimo i da ga zameni nekim drugim...tu se ona dvoumila troumila...ja za to vreme prenosim stvari u sobu "svaštaru"...
Dogovor , majstori stižu sutra (tj. danas u 16h) ja radim do 15:30 i posle idem kod zubara, supruga će biti kući sa majstorima jer ona bolje zna kako to treba da izgleda,...baba sa detetom..zove me supruga i pita me de je novac..ja kažem htela si da promeniš "kovčeg" i ona kaže " a da!!!"
Ja došao kiući, majstori tu., zena vesela....majstori rade...svi se divimo...ništa idila...
ja sa sinom naolje da se igramo, majstori rade, pije se kafa, pivo sok...sve onako super...ja odvedem malo da večera kod babe pred kraj radova...zvoni mi telefon...gde su nama devize???poznat glas.."pa reko sam ti, ostavila si ih negde,,,,menjala si mesto..." "pa nemam pojma gde su!!" "a tek ja ne znam..."
majstori zvavršili, mi tražimo pare NIGDE!!!!...i ja i ona PREDINFARKTNO STANJE
prva pomisao mahinalno je spustila u dzak koji smo držali na sred sobe za stvari koje nam ne trebaju, a smeće jutros odneto...
HAOS...SRCE LUPA, DVA SATA TRAŽIMO JEBENE DEVIZE...nekako smo dete okupali, fala bogu zaspao mali brzo a ne kako ume...
već se skenjali, i kaže ona meni..vidi onu kesu što si odneo sa tvojim stvarima u radionicu...možda je tamo..ja ej pitam pa jesi spustila..kaže "ne znam"
ja odem i pare u toj kesi....OLADIO SAM..
ovako kad pišem i pišem da bi se smirio...našli smo pare pre pola sata...katastrofaaaaa...ali sam sad najsrećniji čovek na svetu i imaću dobar fin poslestresni sex sa ženom!!!!!
nikad ne odustaj hahahahahhahahahahahahh!!!!!! histeričan sam..

Poslednja izmena: