WV. BUBA...

black crown

Aktivan član
Poruka
1.082
Hteo bih da kupim ''bubu'' , i ko zna da mi objasni sta moram pri kupovini da obratim paznju,
pa da mi kazete ,koliko bi kostalo sredjivanje motora (ukupni troskovi), dal' znate nekoga ko ima ''bubu'' u dobrom stanju...

mislim da je kod bube je bolje juriti dobru limariju od dobrog motora... :)
koliko si kesa mislio da odvojis?
i imas li ideju koje godiste juris?

otprilike od 300 do 500 e, a god. pa, ne znam 60-to, 70-to....moze i 50-to.
racunam da bi i motor treba dati na oporavak, pa jos da puknem nekih
250, 300 e, a mozda i vise.
kad kazes dobru limariju mislis zbog stanja u kojoj se buba pri kupovini nalazi
il' postoji neki drugi razlog !??
da, gledao sam sinoc njihov sajt ''buba beograd'', video sam par ''buba'', jos cu razmisliti...

otprilike od 300 do 500 e, a god. pa, ne znam 60-to, 70-to....moze i 50-to.
racunam da bi i motor treba dati na oporavak, pa jos da puknem nekih
250, 300 e, a mozda i vise.
kad kazes dobru limariju mislis zbog stanja u kojoj se buba pri kupovini nalazi
il' postoji neki drugi razlog !??
da, gledao sam sinoc njihov sajt ''buba beograd'', video sam par ''buba'', jos cu razmisliti...

na bubi je skuplje i zahtevnije raditi limariju (jos ako i pod mora da se menja) nego srediti motor.
moras prvo da odlucis cemu ce ti sluziti buba...za svakodnevnu voznju ili ... rekreativno :)

na bubi je skuplje i zahtevnije raditi limariju (jos ako i pod mora da se menja) nego srediti motor.
moras prvo da odlucis cemu ce ti sluziti buba...za svakodnevnu voznju ili ... rekreativno :)

znas kako; uzo bi bubu jer volim taj autic ,a trebat ce mi za skoro svaki dan
furanja po gradu i van grada. Drugi auto za duza putovanja imam.....
na ''buba-beograd'' sam video odlicnu bubu ,al je 5000e, ok verovatno da vredi toliko
covek se dao na sredjivanje, al ipak ne bih toliko davao. Opet poslao sam email ljudima sa istog sajta da mi kazu kolika je cena ''bube'' koju prodaju ,al nema odgovora tako da..:confused:...jbga..

znas kako; uzo bi bubu jer volim taj autic ,a trebat ce mi za skoro svaki dan
furanja po gradu i van grada. Drugi auto za duza putovanja imam.....
na ''buba-beograd'' sam video odlicnu bubu ,al je 5000e, ok verovatno da vredi toliko
covek se dao na sredjivanje, al ipak ne bih toliko davao. Opet poslao sam email ljudima sa istog sajta da mi kazu kolika je cena ''bube'' koju prodaju ,al nema odgovora tako da..:confused:...jbga..

razumem te.
i ja sam tako razmisljao kad sam kupio svoju bubu :D
uvek sam gotivo bube i svoju sam kupio da 'isteram zelju'.
moja je kostala 600e ali je kao eto, dogovor pao na 550e.

ova poslednja i najmladja ima neko savremenija tehnicka resenja (trap , motor , bolja preglednost ,veci gepek )tako da je i recimo najbolja za voznju mada vecina ljubitelja buba je za ove sto starije!!! odnosno svaka nova generacija je imala jaci motor vece staklene povrsine ..... kako odmah znas da li je pre ili posle '67 po prednjim farovima (zakoseni-buljavi pre'67)i po 5(pre) 4(posle) srafa po felni. naravno da je teze voziti splita (prva slika) sa malom podeljenom zadnjom soferkom nego 1303 ali to je san vecino ljubitelja.

ova poslednja i najmladja ima neko savremenija tehnicka resenja (trap , motor , bolja preglednost ,veci gepek )tako da je i recimo najbolja za voznju mada vecina ljubitelja buba je za ove sto starije!!! odnosno svaka nova generacija je imala jaci motor vece staklene povrsine ..... kako odmah znas da li je pre ili posle '67 po prednjim farovima (zakoseni-buljavi pre'67)i po 5(pre) 4(posle) srafa po felni. naravno da je teze voziti splita (prva slika) sa malom podeljenom zadnjom soferkom nego 1303 ali to je san vecino ljubitelja.

Odlicni modeli nema sta...Onaj crveni i crni mi se dopadaju...
Ti ,imas li nesto u ponudi ili ...!??

Back