WTF?!

gost 114527

Veoma poznat
Poruka
14.555
Ovako banalan primer... nepisano pravilo je da ne treba da lajkuješ sam svoj status. Zašto to, ne bi ga objavio da ti se ne sviđa?
Ili opet... devojka kupi majicu... glupo je ako je ona pohvali... realno ne bi dala pare na nešto što joj se ne sviđa.
Možda tema jeste glupa i bez smisla, ali ja ne razumem ovakve stvari?
ponašam se društveno korektno, ne lajkujem svoje statuse :lol:

Ovako banalan primer... nepisano pravilo je da ne treba da lajkuješ sam svoj status. Zašto to, ne bi ga objavio da ti se ne sviđa?
Ili opet... devojka kupi majicu... glupo je ako je ona pohvali... realno ne bi dala pare na nešto što joj se ne sviđa.

ja recimo uvek lajkujem svaki svoj koment jer su realno svi do jednog fantastični

Najezim se cim neko pomene lajk (bilo ko, nista licno), a kamoli kad' se neko zamara ''lajkom''. Cemu ti lajkovi, cemu taj fenseraj?
Nevidjeno je glupo sto se danas toliko paznje posvecuje lajkovima... ''Sto vise lajkova, veca si faca.''
Ja to ne razumijem...

Poslednja izmena:

Sama si dala odgovor, prvim postupkom se vec izjasnila. Drugi je suvisan.

Ko to kaze? Ne objavljujemo samo ono sto nam se SVIDJA nego i ono sto nam se NE SVIDJA, STO NE VOLIMO, CEMU SE CUDIMO, NESTO STO NAS JE ZBUNILO, NESTO DA BI IZBACILI IZ SEBE ITD....

Postoje neki slucajevi kada je stvarno smesno da neko sam sebi nesto lajkuje, ali postoje slucajevi kada je to i ok....

Ne, pitanje je zapravo zašto je ta vrsta samopromocije pogrešna, a ostale nisu?:D

Zato što je nekulturno sebe hvaliti na bili koji način.

I komplimente koje dobiješ od drugih treba znati poneti i pravilno na njih odreagovati. Čak i kad ti najviše prijaju nikada to ne ističeš, naoko ovlaš pređeš preko toga ,ali daš do znanja onome ko ti ga je uputio da si ga primetila.

Onaj ko je navalentan da sebe nametne ostalima po svaku cenu može da se suoči sa obrnutim efektom. Da ga okolina prepozna kao hvalisavca i kao takvog izvrgne ruglu i odbaci.

Pišem šta ja želim i o čemu ja želim. Ko razume ono o čemu ja pišem, misllim, senzibilitetom mi je blizak, takvi to Ljudi prepoznaju, dopada im se, vole da čitaju. Isto takve Ljude volim i ja da čitam. takvi mi Ljudi prijaju.

Šta mi se ne dopada, ne komentarišem, izbegavam, naroCki rečeno, sklanjam se i uopšte ne dajem i ne pridajem značaj. Sada svoju Energiju štedim i ne razbacujem. Što od Persona, što do Pisanija.

Generalno, nemam problem sa tim. Niti se rodio ko je svetu ugodio, niti to trebaš i raditi. Radi ono šta voliš, za svoju Dušu. Ako za sve što budeš radila, ne ti kao ti, ne obraćam se tebi lično, već uopšteno kao post, onda gde ćeš kao Čovek da stigneš.

Smatram da u Životu treba tako postupati i vladati, da se zbog ničega danas sutra ne moraš bojati da će isplivati na Površinu ili da uradiš na primer Nešto, zbog čega bi se morala sramotiti.

Znači, tvoj je Život tvoja Odgovornost. Šta radiš ili ne.

A, uvek će biti Ljudi & Ne ljudi.

Znači, use i u svoje Kljuse.

:hvala:

i-dont-care-meme-generator-seriously-nobody-cares-86143b.jpg

a ako brine pa se lajkuje msm mozh je loma puko?

dobar deo ljudi pljuje taj vid ponasanja jer su oni sami bili meta takve pljuvacine pa sad pokusavaju da otkriju tehniku odbrane time sto pljuju druge i snimaju njihovu reakciju lol. kad ne mogu sami da se odbrane i kad im forumi kao sto je krstarica ne daju adekvatne odgovore i kad su im prijatelji budaletine ne ostaje im nista drugo nego brute force algoritam.

Poslednja izmena:
a razlog se moze vrlo lako pronaci. evo ja naprimer nikad nisam lajkovao nesto svoje ali je vrlo jasno da oni koji rade to rade pod uticajem strasti jer zele da na svaki moguci nacin obaveste ceo svet koliko im se nesto dopada. nije to nikakva "samopromocija". kakva "samopromocija" moze da se postigne jednim lajkom lol?

Back