WTF?

To bi značilo da je pola mladog sveta u Beogradu nenormalno ovih dana:lol: Ne znam kako je u manjim mestima, ali petkom i subotom u Beogradu posle ponoći tek kreće provod. Do ponoći se ispija piće u nekom kafiću, a posle klubovi, a ujutru na burek :lol:

Treba biti oprezan, ali ne treba postati paranoičan i zatvoriti se u kuću, jer svuda napolju vrebaju opasnosti.

To nije mladi svet to su tzv. "trutovi" ;)

Ova poslednja recenica ti nema veze sa razumom :lol: .... to cak i kad procitas zvuci kontradiktorno i totalno iracionalno :lol:

Pa, manje iracionalno od toga da traži da otvaraju piće pred njom i da ni slučajno ne ostavlja nepopijeno piće, ako se udaljava od stola. Jer, naravno, svi čekaju samo nju da je truju, drogiraju itd.

....Imala sam prije nekolika dana situaciju da me musko udari...Izasla sam u jedan kafic sa 2 drugarice,i sa jednom drugaricom otisla u wc.Posle 2 minuta ispred wc a sam cula kako neki muskarac vristi *****,izlazite...Majku vam *****,i lupa svom snagom na vrata wc a ...Izasle smo iz wc a,i ja sam,posto mi je to uzrecica rekla WTF(what the **** :P ) ..On me je tu osamario.Malo je reci da sam se izgubila...Jedinica sam u porodici,malko razmazena,nikada me niko nije osamario,a ne neki gradski klosar...U bijesu sam ga opsovala,kad sam izasla iz kafica sa drugaricama on me je ponovo udario 2 puta,od jednog njegovog udarca sam i pala na zemlju...Ja sam samo otisla,nisam ga prijavila u policiju jer mu je brat policajac,ponovo,ako ga neko moj izbije i ovaj ce sa drustvom njega,ili mene (narkodiler je),i to ce ici tako u nedogled...Jos uvijek ne znam sta da radim,ne mogu ovo da iskuliram...Sta biste vi uradili?I da li biste ikada udarili zensko??
Verovatno je bio spicen necim ili ga je devojka ostavila pa se nameracio na zemski rod! Trebala si se skloniti,nista mu ne mozes! Izbegavaj vise ta mesta gde se skupljaju dileri,izgubices glavu! Uvek moze doci do pucnjave i obracuna medju njima!
Desilo se meni da me mushko prebilo u diskoteci,u WC-u,isto nepoznati....znam kako ti je
a i znam da su ostali p.cke j.edne i samo stoje i nishta ne rade,to mi nije jasno,kakav si ti to mushkarac gledas kako ribu lemaju i ti nishta
da li bi ti skocila da branis nepoznatu osobu i da se zameras sa nekim i da izgubis mozda glavu zbog nekog?

Pa, manje iracionalno od toga da traži da otvaraju piće pred njom i da ni slučajno ne ostavlja nepopijeno piće, ako se udaljava od stola. Jer, naravno, svi čekaju samo nju da je truju, drogiraju itd.

Pa vidis iracionalno zvuci i da ti neko lupa na vratima WC-a i kada otvoris da te udari ....ma cekaj nije jedan udarac nego dva -a da ti pri tom niko ne pomogne , kao da je to normalna pojava (sto verovatno jeste u tom lokalu) .

Kao sto vidis ovakve stvari se desavaju a veruj mi bazirali su se i meni izlasci do 5h i veruj mi ako nisu bile privatne zurke ili izlasci sa vecim drustvom -bila sam zgrozena svime sto sam videla i dozivela.... ne zna se ko je u vecem delirijumu (od devojcica do 50togodisnjaka ) , jedino sto ti je zagarantovano ako si sa jos kojom drugaricom je da te smara neki mortus pijani lik kome u konverzaciju spada i da ti stiska struk ili butine ako mu dozvolis ....

da, da iracionalno je i da pri obicnoj svadji ono sto ti zoves omladinom se toliko razbesni da mora da potegne noz pravo u srce :eek: ..... i cap -jedan zivot manje :neutral:

-to je najveca stvarnost danasnjice a ti se cudis tome da bi iko mogao nesto da sipa u pice devojkama -sto je u stvari P. DIM spram jednog mladog zivota koji sutradan osim najblize rodbine niko nece da zali ..... nekada su se cuvale da im se nesto ne sipa u pice a danas se bogami deca trebaju upozoriti i strepeti za njohov zivot ako se posle ponoci nisu vratili kuci (drugo su zurke, izlazak u vecem drustvu)
...u zadnjih 2 godine sam se naslusala dosta takvih prica i sto nisam htela i cudi me da ima ljudi koji kao da su sa druge planete i na ovakve cinjenice su imuni jer necija agresija ili gubitak zivota je samo preuvelicavanje :confused: :roll:

....razumem ja tvoju nevericu jer i ja sam tako razmisljala kada mi je bilo 15godina a verujem da si i ti tu negde pa ja sad ispadam babaroga koja ti tu popuje ali jednog dana ces mi biti zahvalna jer ces videti da sam u pravu ;)

....Imala sam prije nekolika dana situaciju da me musko udari...Izasla sam u jedan kafic sa 2 drugarice,i sa jednom drugaricom otisla u wc.Posle 2 minuta ispred wc a sam cula kako neki muskarac vristi *****,izlazite...Majku vam *****,i lupa svom snagom na vrata wc a ...Izasle smo iz wc a,i ja sam,posto mi je to uzrecica rekla WTF(what the **** :P ) ..On me je tu osamario.Malo je reci da sam se izgubila...Jedinica sam u porodici,malko razmazena,nikada me niko nije osamario,a ne neki gradski klosar...U bijesu sam ga opsovala,kad sam izasla iz kafica sa drugaricama on me je ponovo udario 2 puta,od jednog njegovog udarca sam i pala na zemlju...Ja sam samo otisla,nisam ga prijavila u policiju jer mu je brat policajac,ponovo,ako ga neko moj izbije i ovaj ce sa drustvom njega,ili mene (narkodiler je),i to ce ici tako u nedogled...Jos uvijek ne znam sta da radim,ne mogu ovo da iskuliram...Sta biste vi uradili?Ida li biste ikada udarili zensko??

neka i treba, mesto ti je u kuhinji a ne tamo negde u kaficu u gluvo doba

criss angelOVADEVOJKA, ja imam 29 godina:) Sad ne izlazim toliko, do pre 2, 3 godine sam baš intenzivno izlazila. Treba biti oprezan, mogu da se dese gluposti, kao što se i ovoj devojci desilo, ali ipak, po nekom mom iskustvu, u tim izlascima je bilo mnogo više onog dobrog nego lošeg. Ne valja se učauriti i ne izlaziti jer ima opasnosti, one su ipak malobrojne u odnosu na dobre stvari. Inače, dobar deo mojih drugarica, je u istom fazonu kao ti, samo kućne žurke kod ljudi koje poznaju. Ali ja sam uvek htela da malo proširim krug ljudi koje poznajem, i što se izlazaka tiče, nikad nisam imala neku ozbiljniju neprijatnu situaciju. Bila je možda jedna ili dve potencijalno opasne situacije, npr da me pogodi flaša koju su neke pijane budale bacale sa galerije kluba:evil: , ali to je realno moglo da mi se desi i na dočeku sportista posle pobede.

=tarabica;14250573]criss angelOVADEVOJKA, ja imam 29 godina:)

:eek:

Sad ne izlazim toliko, do pre 2, 3 godine sam baš intenzivno izlazila. Treba biti oprezan, mogu da se dese gluposti, kao što se i ovoj devojci desilo, ali ipak, po nekom mom iskustvu, u tim izlascima je bilo mnogo više onog dobrog nego lošeg. Ne valja se učauriti i ne izlaziti jer ima opasnosti, one su ipak malobrojne u odnosu na dobre stvari. Inače, dobar deo mojih drugarica, je u istom fazonu kao ti, samo kućne žurke kod ljudi koje poznaju. Ali ja sam uvek htela da malo proširim krug ljudi koje poznajem, i što se izlazaka tiče, nikad nisam imala neku ozbiljniju neprijatnu situaciju. Bila je možda jedna ili dve potencijalno opasne situacije, npr da me pogodi flaša koju su neke pijane budale bacale sa galerije kluba:evil: , ali to je realno moglo da mi se desi i na dočeku sportista posle pobede.

:dash: :roll: :pop2:

....Imala sam prije nekolika dana situaciju da me musko udari...Izasla sam u jedan kafic sa 2 drugarice,i sa jednom drugaricom otisla u wc.Posle 2 minuta ispred wc a sam cula kako neki muskarac vristi *****,izlazite...Majku vam *****,i lupa svom snagom na vrata wc a ...Izasle smo iz wc a,i ja sam,posto mi je to uzrecica rekla WTF(what the **** :P ) ..On me je tu osamario.Malo je reci da sam se izgubila...Jedinica sam u porodici,malko razmazena,nikada me niko nije osamario,a ne neki gradski klosar...U bijesu sam ga opsovala,kad sam izasla iz kafica sa drugaricama on me je ponovo udario 2 puta,od jednog njegovog udarca sam i pala na zemlju...Ja sam samo otisla,nisam ga prijavila u policiju jer mu je brat policajac,ponovo,ako ga neko moj izbije i ovaj ce sa drustvom njega,ili mene (narkodiler je),i to ce ici tako u nedogled...Jos uvijek ne znam sta da radim,ne mogu ovo da iskuliram...Sta biste vi uradili?I da li biste ikada udarili zensko??

Nikad neces znati sta je bilo najispravnije uciniti. Da si pokusala da mu vratis mozda bi te tako opalio da se vise ne dignes sa zemlje, a mozda ne bi dobila ta dodatna 2
samara. Probaj da se ne opterecujes vise time, ne postoji idealna reakcija u takvoj situaciji.I nikako nemoj da se osecas ponizeno, tako treba da se osecaju oni koji su sve to samo posmatrali, ne preduzimajuci nista.

:eek: Idiot... Naravno da nikad ne bih udario zenski rod... Da sam ja bio tu samo bi ovo bilo ispred kafica :dash: To je naravno njegova glava ;)
Ali sad ozbiljno, ne znam shta bi mogla da uradish ako mu je brat policajac, najpametnije shto bi mogla da uradish, nazalost, jeste da izignorishesh sve i zaboravish na taj ceo incident... :neutral:

Back