wtf?

Уф.. Незгодно... Па де баш рикверц да се поквари...:(

Мада.. може то и фино да буде...:D

А што се теме тиче.. ја никакав проблем не видим...
Црногорац ил босанац ил србин.. разлика бре само у нагласцима...:lol:

Pa to... samo zavisi sta je naglaseno ;)
Kod nekih je pogresna stvar u naglasku

bio sam sa devojkom dugooooo.. voleli smo se ludo..ali stvarno..njen cale scrnogorac siso sa durmitora :roll: ..moje prezime ima bosanski akcenat.njemu se to nije svidelo blabla...smarao je 1,5 god da raskine..ucenjivao je na razne nacine.. ja za to nisam znao...raskinuli smo...ali tad mi nije rekla sta je bilo...napricala gomilu nepvezanih gluposti.ok preziveo sam..posle nekog vremena se vidimo opet poludimo jedno za drugim OPET!ona mi sve kaze..cak se i isplace..............................opet raskinemo...ovaj put navodno zbog istog razloga...danas....nije imala nikog..nesto se opet desava..vise ka neobavezno dopisivanje.. ali sve cesce..mozak kaze ne ni slucajno opet :rtfm: ..ali i dalje je volim...nemogu da joj verujem..a kako mi se cini crnogorac ce i dalje da smara...e sad.. da je neko od vas na mom mestu sta bi uradio/la
i jel ste raskidali zbog njenih/njegovih?

ne

al bi raskinuo zbog NJE, jer ONA MOZE (ali nece) da ne pristane na te ucene. Pa zene su znale da se bace sa mosta kad ih dotle doteraju i ucene smrcu... ako je ta prava crnogorka onda ona nece slusati tatu.

Dakle, ona ne mora da podlegne tatinom uticaju, a, pravo da ti kazem, nebi mogo da volim "iscasenu" osobu, tj neku kojom neko upravlja (u konkretnom slucaju otac). Koliko devojka ima godina? I dal je radno sposobna da se sama izdrzava? Ako nije, a ucenjuje je parama... tako sto ce joj uskratiti hranu i drugo, onda mogu da razumem, al onda ne mogu da razumem zasto ga ne otruje ubije ili nesto tako...:dontunderstand:

imala sam isti problem...2 god sam se borila za njega...
moj cale hteo da me ubije....
prosla sam kroz pakao,ali bukvalno....
sa tim stvarima se ne treba igrati,veruj mi...
i na kraju evo me sama u dalekoj americi
i bez porodice i bez njega....

nema tu saveta,a ni pomoci...
i ma sta mislio njoj je najgore,veruj mi

:(:(:(:(:(:(:( Eto...da li je iko svestan odgovornosti koju preuzima kada trazzi od drugog da se odrekne porodice zarad njega/nje...

Pa, mora tako - ako je takva situacija. Porodica je da podržava i voli - ne da ucenjuje.
Inače, ima nešto kod devojačkih očeva, mislim da je povezano sa primarnim instinktima horde. Obično prvi zet nayebe, a drugom se oproste i krupnije mane.

ovako...devojka ima 24 god ko i ja neizdrzava se sama....kako mogu da volim iscasenu osobu je bilo pitanje....pre i posle nje sam pokusao nesto...ALI FALI NESTO I CUJEM posle nekog vremena samo blablablablablabalblaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..jedina veza duza od 2 meseca je sa njom...verovali ili ne...da zasmejavamo jedno drugo...dovrsavamo recenice jedno drugom ko jedan mozak....slusamo istu muziku..iste stvari nas interesuju..sex..ffffffffffffffffff...ko 1 covek...e a ovo za crnogorca u prvoj recenici ispalo je cisto slucajno.. covek mi je upropastio vezu od skoro 4 god.. zbog toga sto je jebeni egoista zato sto NjEMU nesto smeta neeee treba da ga volim.Ajde da razumem da sam klosar.. imam svoj stan neka kola neki kesic.....imam kucu u crnojgori i prijatelje dole...tako da stvarno to sa crnogorcima nema smisla..evo zvacu ga egoista ne crnogorac..ako se neki crnogorac uvredio ja se izvinjavam....jedno pitanje samo za miru82...kako ali kako tvoj cale, otac, roditelj koji te voli i zeli da budes srecna i uspes u zivotu je mogao to da ti uradi?!?!?!(jedino ako decko nije stvarno problematican) jel si ga pitala? (caleta) Ja sam kao odgovor od nje dobio cutanje i suze...:dontunderstand:

ovako...devojka ima 24 god ko i ja neizdrzava se sama....kako mogu da volim iscasenu osobu je bilo pitanje....pre i posle nje sam pokusao nesto...ALI FALI NESTO I CUJEM posle nekog vremena samo blablablablablabalblaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..jedina veza duza od 2 meseca je sa njom...verovali ili ne...da zasmejavamo jedno drugo...dovrsavamo recenice jedno drugom ko jedan mozak....slusamo istu muziku..iste stvari nas interesuju..sex..ffffffffffffffffff...ko 1 covek...e a ovo za crnogorca u prvoj recenici ispalo je cisto slucajno.. covek mi je upropastio vezu od skoro 4 god.. zbog toga sto je jebeni egoista zato sto NjEMU nesto smeta neeee treba da ga volim.Ajde da razumem da sam klosar.. imam svoj stan neka kola neki kesic.....imam kucu u crnojgori i prijatelje dole...tako da stvarno to sa crnogorcima nema smisla..evo zvacu ga egoista ne crnogorac..ako se neki crnogorac uvredio ja se izvinjavam....jedno pitanje samo za miru82...kako ali kako tvoj cale, otac, roditelj koji te voli i zeli da budes srecna i uspes u zivotu je mogao to da ti uradi?!?!?!(jedino ako decko nije stvarno problematican) jel si ga pitala? (caleta) Ja sam kao odgovor od nje dobio cutanje i suze...:dontunderstand:

Generalno vazi da kada su osecanja u pitanju, naravno, ne rasudjuje se objektivno... I sad zamisli situaciju da sve uspe i da se izborite za vas i onda ubrzo upoznas osobu od koje ti pukne pred ocima... I sta onda?

Batali ti nju i iskoreni je iz svog zivota, jos ako si joj prvi - onda ona i ne zna sta hoce i sta joj treba...

Tu pomochi nema...to je njena porodica...porodicu treba poshtovati kakva god da je...
jednom davno, u staroj Yugoslaviji jedna lepa muslimanka se zaljubila u beogradjanina...i on u nju...i venchali se...
a njen ujak je jurio da je ubije da ne rodi bebu a otac je se odrekao...elem...imaju devojchicu...i srechan brak...negde u Austriji...a dete nikad nije videlo babu i dedu...
Shta znam...njihova je ljubav bila jacha od porodice, od drzzave, od rata i od boga...ali to je ipak retkost...

bas mi je zao sto nisi nikad videla babu i dedu
a gde zivis u austriji mozda smo blizu pa odemo na picence :per:

ako je ljubav
pobedice sve :heart:

diablo.gif

bio sam sa devojkom dugooooo.. voleli smo se ludo..ali stvarno..njen cale scrnogorac siso sa durmitora :roll: ..moje prezime ima bosanski akcenat.njemu se to nije svidelo blabla...smarao je 1,5 god da raskine..ucenjivao je na razne nacine.. ja za to nisam znao...raskinuli smo...ali tad mi nije rekla sta je bilo...napricala gomilu nepvezanih gluposti.ok preziveo sam..posle nekog vremena se vidimo opet poludimo jedno za drugim OPET!ona mi sve kaze..cak se i isplace..............................opet raskinemo...ovaj put navodno zbog istog razloga...danas....nije imala nikog..nesto se opet desava..vise ka neobavezno dopisivanje.. ali sve cesce..mozak kaze ne ni slucajno opet :rtfm: ..ali i dalje je volim...nemogu da joj verujem..a kako mi se cini crnogorac ce i dalje da smara...e sad.. da je neko od vas na mom mestu sta bi uradio/la
А колико имате година вас двоје, ако није тајна?

sachekajte da joj ćale baci kashiku
u stvari ne
bre chovek vam chini nevidjenu uslugu
da je sve ok, do sada biste se iskrvili
ovako vam on podgreva vezu
chini je loma forbiden
pa vi mjauchete i patite
e milina majke mi
ne valja kad sve ide ok
i svi se slazu
posle kad hocete da raskinete
ne mozete zbog rodbine
kapirash
vama je tako fantastichno
kupi crnogorcu neku dobru lozu

Ako je stvarno volis a i ona tebe, i ako si primjetio na njoj da je sazrela i da se može suprotstaviti ocu, onda trebaš pokušati. Vi ako čvrsto odlučite da hoćete biti zajedno onda vam njen otac nemože ništa. Istjera je iz kuće: pa šta, nek živi kod tebe. Ne da joj džeparac: nek nađe ona sebio posao. Jednostavno se mora snaći i dovesti oca do toga, da je nema čime ucjenjivati. Ja mislim da takvim osobama ( kao njen otac) ne treba tako jednostavno dopustiti da upravlja njenim zivotom, pogotovo ljubavnim, samo treba biti odlučan i siguran u svoju ljubav i u ono šta vas dvoje hoćete, i na kraju će se i starac umoriti od suprotstavljanja i najkasnije kad se vjenčate, pomirit će se sa situacijom. A ako se odrekne ćerke zato što se nije udala kako je on hteo, ma ****.š ga onda, takav otac mi ne bi onda ni trebao, ako voli djete samo ako ono radi kako on zadpovjeda.

Muchi avetinjo. :lol:

Back