WS. domeni

Nemam ličnog iskustva, ali video sam o čemu se radi.

Sam proizvod ne vredi ništa, jer podrazumeva da dobiješ stranicu od 300MB i .WS domen. Ovo treba da plaćaš 10$ mesečno.
Ako pogledaš trenutnu ponudu, vidiš da za nekih 7$ godišnje dobiješ pristojan domen poput .com, a samo gazdovanje možeš dobiti i besplatno (bez oglasa, 1GB stranica, ogroman bandwidth), a još ako platiš...
Dobiješ 10% od zarade hosting kompanije.

Ako ti je do affiliate programa, bolje probaj VPS. Sada kod nas još nije popularno, ali moglo bi biti interesantno za hosting EA robota. Daju ili pristojnu jednokratnu naknadu za dovedenu mušteriju ili 10-20% od prihoda. A zaradiš i na referalu, malkice. :)

Nemam ličnog iskustva, ali video sam o čemu se radi.

Sam proizvod ne vredi ništa, jer podrazumeva da dobiješ stranicu od 300MB i .WS domen. Ovo treba da plaćaš 10$ mesečno.
Ako pogledaš trenutnu ponudu, vidiš da za nekih 7$ godišnje dobiješ pristojan domen poput .com, a samo gazdovanje možeš dobiti i besplatno (bez oglasa, 1GB stranica, ogroman bandwidth), a još ako platiš...
Dobiješ 10% od zarade hosting kompanije.

Ako ti je do affiliate programa, bolje probaj VPS. Sada kod nas još nije popularno, ali moglo bi biti interesantno za hosting EA robota. Daju ili pristojnu jednokratnu naknadu za dovedenu mušteriju ili 10-20% od prihoda. A zaradiš i na referalu, malkice. :)

Mozes li mi nesto detaljnije reci o VPS?

VPS je hosting koji ti omogućava da imaš na raspolaganju parče računara priključenog na internet.
Za razliku od klasičnog hostinga (kao što je .WS) možeš da postaviš bilo kakav program, ne samo PHP skriptove.

Možeš da izguglaš sa "VPS hosting affiliate".
Neke informacije o VPS vezane za upotrebu na Forex tržištu imaš i na http://www.trabuk.com/?p=28

Najlepše je da obično ne moraš ništa da plaćaš da bi bio affiliate. (U GDI moraš da plaćaš 10$ mesečno. )

Back