WoW retail u srbiji

Odgovaram na oba posta. Posto jedan zeli da kupi a drugi da proda account.

Zelim da vam predstavim site koji se bavi iskljucivo kupoprodajom naloga,prodajom golda svij najboljih i najpopularnijih online igara na svetu.

Sve sto treba je da se registrujete,postavi te svoju aukciju,odredite najmanju ponudu i sacekate da neko to pogleda.
Imacete vise sansi jer je site internacionalan i ljudi iz celog sveta ce videti vas oglas plus je skroz sigurno, bez banna,scamma.
A i ti,probaj da nadjes na sajtu neki low cost account koji neko prodaje. SRECNO !!!
WWW.GAMERLEGEND.COM

Mozda ti imas iskustva sa retail-om ili sta vec ne znam kakve to ima veze. Znaci ja se preselim u drugi grad i banuju mi acc jer nije ista ip adresa? Alo covece, prodajem acc ljudima u Srbiji. Igrao sam i kod drugova sa njihovog kompa i oni na mom nikad problema zato ne pricaj napamet.

Ti mozes da skines sa neta tzv. digitalno izdanje ali i dalje moras da kupis sve delove i da njihove s/n vezes za svoj battle.net account. Savet : Idi sa free do 20 lvl-a pa onda kupi wow chest za 15 € pa kad dodjes do 80 kupis Cataclysm i na 85 kupis Mists of Pandaria. Sve ukupno kosta 7-8 hiljada RSD. :)

Back