911s [SK] Poznat Poruka 9.260 19.06.2008. u 15:04 - World War II Movies #76 Jedan od neprevazidjenih:
A AllEyesOnMe Domaćin Poruka 4.979 19.06.2008. u 16:13 - World War II Movies #77 evo sad skidam band of brothers po kritikama i ocjeni na imdb-u trebalo bi da je jedan od boljih inace sto se tice wwII-a meni su ql The bridge on the river kwai i schindler's list
evo sad skidam band of brothers po kritikama i ocjeni na imdb-u trebalo bi da je jedan od boljih inace sto se tice wwII-a meni su ql The bridge on the river kwai i schindler's list
C Cheersy Domaćin Poruka 4.509 19.06.2008. u 16:22 - World War II Movies #78 Volim ovaj film... Poslednja izmena: 19.06.2008.
Gimnazijalac Ističe se Poruka 2.024 19.06.2008. u 17:47 - World War II Movies #79 AllEyesOnMe: evo sad skidam band of brothers po kritikama i ocjeni na imdb-u trebalo bi da je jedan od boljih inace sto se tice wwII-a meni su ql The bridge on the river kwai i schindler's list Kliknite za proširenje... Najbolja serija koja je ikada snimljena... Moja omiljena, nema bolje...
AllEyesOnMe: evo sad skidam band of brothers po kritikama i ocjeni na imdb-u trebalo bi da je jedan od boljih inace sto se tice wwII-a meni su ql The bridge on the river kwai i schindler's list Kliknite za proširenje... Najbolja serija koja je ikada snimljena... Moja omiljena, nema bolje...
P purpurna magla Iskusan Poruka 5.737 19.06.2008. u 20:05 - World War II Movies #80 band of brothers ... ( znam unapred sta cete reci ... molim cutite ) spasavanje redova rajana
Slave Lord Poznat Poruka 8.978 20.06.2008. u 09:14 - World War II Movies #81 Gimnazijalac: Najbolja serija koja je ikada snimljena... Moja omiljena, nema bolje... Kliknite za proširenje... Jeste,bas je dobra serija.WWII zanr mi je omiljeni zanr. Das Boot...Remek delo,a takodje i Saving Private Ryan. Ima puno dobrih filmova,ali i losih.
Gimnazijalac: Najbolja serija koja je ikada snimljena... Moja omiljena, nema bolje... Kliknite za proširenje... Jeste,bas je dobra serija.WWII zanr mi je omiljeni zanr. Das Boot...Remek delo,a takodje i Saving Private Ryan. Ima puno dobrih filmova,ali i losih.
D DEKI100 Početnik Poruka 20 20.06.2008. u 10:18 - World War II Movies #82 ne znam da li ovaj spada u ratne ali je veoma dobar,bar meni svemirski ratnici takodje je bio oko nove godine na pinku neki ratni ja mislim da se zvao bitka u sahari ili tako nesto,ali film je bas strava
ne znam da li ovaj spada u ratne ali je veoma dobar,bar meni svemirski ratnici takodje je bio oko nove godine na pinku neki ratni ja mislim da se zvao bitka u sahari ili tako nesto,ali film je bas strava