World of Warcraft: Wrath of The Lich King

Nikada nisam voleo wow. Valjda zato što nisam igrao od samog starta i priča mi je strana. Probao jesam, mada mi je grafički u odnosu na druge MMORPG naslove zaostaje.
Znam fragmente priče, najviše za Sylvanas windrunner pošto se njoj posvetilo dosta pažnje i transformacija.
Prica ti je strana sigurno zato sto nisi igrao od samog starta, ukoliko bi poceo da igras ekspanziju po ekspanziju redosledom kojim su izlazile stekao bi utisak kao da citas jednu veliku knjigu WoWa.Ukoliko te prica vise zanima mozes po netu pronaci i samu knjigu World of Warcrafta. Sto se tice grafike, prva ekspanzija je izbacena 23. novembra 2004 godine. tako da bolju grafiku u tom trenutku i nisu mogli da nam priuste, naravno Blizzard je posle radio i na ovom segmentu tako da u kasnijim ekspanzijama se mozete skinuti verzija sa poboljsanom grafikom, boljim zvukovima i slicno (ako se vratis par godina u nazat npr 1 sezonu samog LoLa ili na Dotu 1 skapiraces da su i te igrice imale dosta slicnu grafiku). Funfact Dota je nastala tako sto se jedan od Blizardovih developera odvojio od Blizard kompanije zbog nesuglasica oko razvitka samog WoW-a i odlucio je da napravi svoju MOBU, a posle toga se takodje jedan od Dotinih developera odvojio sa pregrst svojih ideja tako da je na isti nacin nastao i Riot i sam Leage of Legends.

Prica ti je strana sigurno zato sto nisi igrao od samog starta, ukoliko bi poceo da igras ekspanziju po ekspanziju redosledom kojim su izlazile stekao bi utisak kao da citas jednu veliku knjigu WoWa, sto se tice grafike, prva ekspanzija je izbacena 23. novembra 2004 godine. tako da bolju grafiku u tom trenutku i nisu mogli da nam priuste (ako se vratis par godina u nazat npr 1 sezonu samog LoLa ili na Dotu 1 skapiraces da su i te igrice imale dosta slicnu grafiku). Funfact Dota je nastala tako sto se jedan od Blizardovih developera odvojio od Blizard kompanije zbog nesuglasica oko razvitka samog WoW-a i odlucio je da napravi svoju MOBU, a posle toga se takodje jedan od Dotinih developera odvojio sa pregrst svojih ideja tako da je na isti nacin nastao i Riot i sam Leage of Legends.
Znam kako je nastala Dota.
Želim reći da nisu nešto posebno usavršili grafički interfejs iako je prošlo skoro 20 godina. Ne sumnjam da je priča dobra.

Back