Ankora Buduća legenda Poruka 38.332 22.04.2010. u 16:23 - World Cup #51 Lautner: ja sad došao sa utakmice....moj Rad je upisao nova tri boda Kliknite za proširenje... OH, KAKO SEXY .
Lautner: ja sad došao sa utakmice....moj Rad je upisao nova tri boda Kliknite za proširenje... OH, KAKO SEXY .
gost 114527 Veoma poznat Poruka 14.555 22.04.2010. u 17:24 - World Cup #52 Lautner: Devojke uskoro će Svetsko Prvenstvo u fudbalu...pa jel ste našle švalere il ćete uz vaše verne vitezove pratiti ovo sportsko natjecanje ? Moja djeva Ankora će (s obzirom da se njeni ,,vatreni,, nisu kvalifikovali ) biti uz mene i navijati za našu Srbiju Kliknite za proširenje... Blah....poslednji nije imao televizor...xD
Lautner: Devojke uskoro će Svetsko Prvenstvo u fudbalu...pa jel ste našle švalere il ćete uz vaše verne vitezove pratiti ovo sportsko natjecanje ? Moja djeva Ankora će (s obzirom da se njeni ,,vatreni,, nisu kvalifikovali ) biti uz mene i navijati za našu Srbiju Kliknite za proširenje... Blah....poslednji nije imao televizor...xD
PecinaBabaStojanka Domaćin Poruka 4.848 22.04.2010. u 17:28 - World Cup #53 Lajterka: stavka 1. ne hodati s ribom koja te tjera da gledash serije s njom Kliknite za proširenje... to bese neki film... slow_cheetah: poslushna neka bila... Kliknite za proširenje... naravno,nema kod mene drugacije...
Lajterka: stavka 1. ne hodati s ribom koja te tjera da gledash serije s njom Kliknite za proširenje... to bese neki film... slow_cheetah: poslushna neka bila... Kliknite za proširenje... naravno,nema kod mene drugacije...
G gost 113085 Elita Poruka 17.207 22.04.2010. u 17:29 - World Cup #54 PrvomajskiUranak: to bese neki film... naravno,nema kod mene drugacije... Kliknite za proširenje... film snimljen po seriji pa gdje cesh gore
PrvomajskiUranak: to bese neki film... naravno,nema kod mene drugacije... Kliknite za proširenje... film snimljen po seriji pa gdje cesh gore
PecinaBabaStojanka Domaćin Poruka 4.848 22.04.2010. u 17:32 - World Cup #55 ne razumem se ja u to...meni to sve isto...kao nesto se tu dogadja,neke ribe...ma,verujem da nije nista pametno...
ne razumem se ja u to...meni to sve isto...kao nesto se tu dogadja,neke ribe...ma,verujem da nije nista pametno...
Lautner Veoma poznat Banovan Poruka 10.741 22.04.2010. u 19:03 - World Cup #56 Ankora: OH, KAKO SEXY . Kliknite za proširenje...