WORK AND TRAVEL USA

MakiMalaCrnka

Obećava
Poruka
89
Hej ljudi da li neko ima iskustvo sa agencijama preko kojih studenti idu preko leta u Ameriku?Malo sam pretrazivala na netu i nasla sam par agencija ali cene su drasticno razlicite pa me sad interesuju utisci ljudi koji su isli na taj program i iskustva . Hvala unapred

dosta mojih prijatelja ( u zagrebu zivim) je islo preko ccusa,barem 10-ak njih,i sto se tice korektnosti agencije,tu nije bilo problema,već je problem bio dobiti job offer,po 300,400 mejlova poslanih odavde da bi se dobilo,s kojom se islo po j1 vizu..bili u wildwoodu,znači blizu spomenutog atlantic citya..nedavno je bilo aktualno na stranici kanadske ambasade da su i oni otvorili work i travel program..

dosta mojih prijatelja ( u zagrebu zivim) je islo preko ccusa,barem 10-ak njih,i sto se tice korektnosti agencije,tu nije bilo problema,već je problem bio dobiti job offer,po 300,400 mejlova poslanih odavde da bi se dobilo,s kojom se islo po j1 vizu..bili u wildwoodu,znači blizu spomenutog atlantic citya..nedavno je bilo aktualno na stranici kanadske ambasade da su i oni otvorili work i travel program..

Cek a zar nema preko te agencije takozvani sajam poslova kao sto ima preko ayuse pa te onda oni povezuju sa poslodavcem? Mislim, tako sam bar procitala.

Back