GreyLord
Aktivan član
- Poruka
- 1.508
Pozz svima! Zanima me da li postoji neki drugi način postavljanja slike ispod teksta u Wordu (Windows 7), sem korišćenja tabela? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozz svima! Zanima me da li postoji neki drugi način postavljanja slike ispod teksta u Wordu (Windows 7), sem korišćenja tabela?![]()
Hm, možda se nisam dobro izrazio. Mislio sam, postavljanje teksta (opisa slike) ispod slike. Kada pomerim sliku, da se pomera i tekst.
Paganko ti je lepo objasnio,
ali Ti dajem vrlo zanimlji, i za neiskusne mnogo bolji predlog:
Koristi EXCEL
Ugrupiši polja i tu umetni sliku.
Dobro bi bilo da vodiš računa i veličini slike.
E sad, treba da znaš i Photoshop.
Tako sam napravio baš dobar katalog
DVD filmova koje imam.
Pozz svima! Zanima me da li postoji neki drugi način postavljanja slike ispod teksta u Wordu (Windows 7), sem korišćenja tabela?![]()
Korisnik @skura85 ti je dao dobar savjet. Uradi kao što ti je rekao a ako ne znaš raditi u Photoshopu upiši neki kurs....Bitno ti je da ubaciš sliku i tekst a znanje koje naučiš na kursu Photoshopa ti ostaje vječno...
Pratim Vas redovno, i pohvala od
Vas mi posebno znači.
Pozdrav
Hvala Paganko, baš si mi pomogao!![]()
Možda znaš, kako se izbacuje broj (npr 1) iz opisa slike. Možeš da postaviš opis samo sa brojem, i tek tad da ga obrišeš. Ako si me shvatio pomozi, ako ne, nije ni važno.![]()