Molim za brzu pomoc, dipolomski je u pitanju, sve sam vec otkucao u latinici, a sad bih zeleo da prebacim u cirilicu a da sve ostane isto!
Unapred hvala!
Unapred hvala!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda da nisi konvertovao više od desetak strana teksta kada ovo smatraš nebuloznim argumentom. I ne, nemam nameru da trošim vreme objašnjavajući nešto očigledno.zlajat:Nabroj mi Bojane koliko reči u Srpskom jeziku imaš u kojima se upotrebljava dj umesto đ. Pre nego što nešto napišeš, bar razmisli. Ne troši nam vreme na neke nebulozne argumente.
Da ne bi mene ništa od diplome! Ma idi bre, razaram.srgor:evo da i moja malenkost koja je pokrenula ovu temu pomogne njenom zakljucivanju. Taj transliterator, microsoft-ov dodatak za office koji je Fluid preporucio, to sam instalirao u moj Office2003 i bez problema je ceo moj diplomski od 167stranica prebacio u cirilicu. Znaci odlicno radi! Kasnije, kada sam u Power Pointu pravio prezentaciju odbrane diplomskog, opet sam koristio transliterator ali je malo brljao, tj neka slova je ostavljao u latinici - no kod mene je upalio mali fazon, tekst sam selektovao od kraja ka pocetku i onda ga je bez greske konvertovao - bag ili sta je vec u pitanju.
dakle, u wordu radi bez greske, u power pointu malo brlja - eto to je moje iskustvo pa da ga podelim s ostalima.
Jos jednom hvala na pomoci svima.
P.S.
Diplomirao sam u petak 30.03.!!! :-)
Nije valjda?tab503:informatiku![]()
![]()
![]()
gradjevinski u n.sadu.FLUID:I naravno, sve čestitke na uspehu.![]()
Nije diploma za bacanje. A šta si to diplomirao?