Woody Allen

Haha,vas dvoje kao da ste na onom balkonu i raspavljate o estetickom kriterijumu,a Truman misli u sebi valjda ce mi dati bonu i mozda se kasnije dokopam telefona a E'len aka Seksi Snezana aka purgerka - sigurno Truman misli da sam pravi yoyo ...haha ...ledilo ...

Haha,vas dvoje kao da ste na onom balkonu i raspavljate o estetickom kriterijumu,a Truman misli u sebi valjda ce mi dati bonu i mozda se kasnije dokopam telefona a E'len aka Seksi Snezana aka purgerka - sigurno Truman misli da sam pravi yoyo ...haha ...ledilo ...

Nisam ti ja purgerka "yoyo" :mrgreen:
I nas dva samo lipo čakulamo .;)

Ovo može pasti na um samo nekoj veoma perverznoj osobi!

Nisam ti ja purgerka "yoyo" :mrgreen:
I nas dva samo lipo čakulamo .;)

Hehe...znaci Dalmatinka a ja mislio da samo purgeri upotrebljavaju to kaj,izgleda da sam se prevario ...

Ali dobro koliko znam rec purger nije uvredljiva,purger je bio naziv za Zagrepcanina koji je ziveo unutar starih gradskih zidina ...

Inace kada sam vec kod recnika meni izbaci ćakulati sa Ć na guglu -

POBORSKA AKADEMIJA NAUKA I UMJETNOSTI. Recnik autohtonijeh rijeci i izraza ...... Ћакулат/Ćakulat – Ćaskati, čavrljati ...

P.S. predlog - prikladnije bi ti kao avatar bilo ovo -

how-to-draw-cruella-de-vil-from-101-dalmatians.jpg

Cruella De Vil ;)

Cruella-Puppies-cruella-devil-2285460-1024-768.jpg

KAJ je spcifican za Zagreb-Agram i njegovu okolicu , u pravu si , purger je onaj koji ima didovinu iza sebe ukorjenjenu u metropoli , ja to nisam :)
Za cakulanje si isto u pravu , poznat je mekanizam u dalmoskom, medjutim .. ne radi se o neznanju vec o nepaznji , desia se lapsus zbog mane na tipkovnici , al naprosto je divno kad nekoga pogurnes u cari googla :)

Sto se tice avica : FALA LIPA , ruznije bestije vec dugo nisam vidila :)
Al bitna je namjera ;)
I toliko od mene sto se tice spama na ovoj temi jerbo pravi forumas triba znat kad STAT ! :)
Pozz :)

KAJ je spcifican za Zagreb-Agram i njegovu okolicu , u pravu si , purger je onaj koji ima didovinu iza sebe ukorjenjenu u metropoli , ja to nisam :)
Za cakulanje si isto u pravu , poznat je mekanizam u dalmoskom, medjutim .. ne radi se o neznanju vec o nepaznji , desia se lapsus zbog mane na tipkovnici , al naprosto je divno kad nekoga pogurnes u cari googla :)

Sto se tice avica : FALA LIPA , ruznije bestije vec dugo nisam vidila :)
Al bitna je namjera ;)
I toliko od mene sto se tice spama na ovoj temi jerbo pravi forumas triba znat kad STAT ! :)
Pozz :)

Zato me i zacudilo zasto koristis to kaj ako nisi purgerka ...

... nije fora u tome sto je ruzna bestija,nego bi bilo prikladnije posto je ona Cruella De Vil - glavni negativac iz 101-og Dalmatinca ...

...a sto se tice spama ...sta me briga ...ionako je ova tema bila mrtva dok je nisam rezareknuo a i ceo forum je mrtav...neka ćakulaju ljudi...neka reaguje moderator ako treba...to joj je posao ... posto napustam forum na duže vreme zato cu nicim izazvan da postujem ono sto sad gledam na youtube...Woody bi to odobrio ...voli on dobar ritam :lol: -

wizard-of-oz.jpg

Adioooos !!!!​

Poslednja izmena:
BODY : KAJ je uzasno zarazan , i ako ces bilo koju rijec by purgeraj koristit onda je to ta famozna rijec : KAJ :) Al priznam, kad ga izgovaram stoji mi ko piletu sisa :)
Sto se tice avica : nisi skuzio da kad sam napisala : bitna je namjera , znacilo je : da sam skontala tvoj naum ;)
I SRITNO TI BILO ;)

Back