Ne znam, ali mi je i taj film u glavi. Volim i onaj kada je pisac, pa pise svoj zivot. Mada meni se njegovi filmove, sem The Curse of the Jade Scorpion, svi nekako mesaju. Ovi noviji. Preplicu mi se. Atmosfera im je slicna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar ne bi (skoro)svi voleli da uputimo pitanje svetu, kako i zašto?colle75:Slazem se,ali pravljenje holivudskih filmova nije jeftino.Jednostavno covek je nasao takav ventil kroz koji ce samom sebi dati oduska za neka pitanja koja ga muce kroz zivot ili se vuku jos od detinjstva,a sad sto je taj nacin malo skup...Njegovi filmovi ne donose ogromne zarade ali svaki film donese bar toliko novaca da maze da se napravi sledici film,sledce pitanje i tako u krug,seti se ``zacaran krug...A on jednostavno ima puno ne resenih pitanja u glavi...
ili ih uopste ne shvati...ali tako jeTsutomu:Zar ne bi (skoro)svi voleli da uputimo pitanje svetu, kako i zašto?
Ali Woody je vredan u smislu potpuno drugačijeg pogleda na svet koji nije
pun klišea i glupih fraza. Svaka rečenica u njegovom filmu je smislena,
Poruke koje šalje nisu univerzalne, nego ih čovek shvati onako kakva je
on ličnost. Mislim da je bolje što je talenat ovako upotrebio nego da je snimio
Terminatora 4. Mada ko zna kakav bi bio Terminator da gi je Vudi scenaris'o.![]()
Derer:se sve svodi na neku njegovu fasciniranost Njujorkom i dzez muzikom.Bezznachajno.
Volim i ja Beograd ali ne mislim da je to smisao zivota.divlja:E svasta od tebe! :|
Ukus je stvar posmatraca i njegovog ugla gledanja iz istog. Dzez. New York..etc..everithing is imagination and we are only a people who wnt realize our imagination......soDerer:Volim i ja Beograd ali ne mislim da je to smisao zivota.
Dzez muzika je stvar ukusa..o tome ne treba raspravljati,opet ista stvar.
Nekada se bavio vaznijim pitanjima a sad se svodi sve na ta 2-to u odnosu na ono pre jeste bezznachajno.To shto on voli dzez i Njujork samo je njegova stvar.
Meni je to nekako primitivno....lokalpatriJotski se nafurao pod stare dane....hu givz a fak.
1) Ne bih rekao, tačno je da se obično provuče neki dijalog o džezu, naročitoDerer:1) izgubio kompas nekada se sprdao sa ozbiljnim stvarima,sada se sve svodi na neku njegovu fasciniranost Njujorkom i dzez muzikom.
2) Alen stalno glumi jedan te isti lik-shizofrenog neurotichara koji je razocharan u
zivot....chak i kad ne glumi on lichno,nego smao rezira-glumac koji glumi glavnu ulogu ga
bukvalno imititra po gestikulaciji do tanchina(npr Kenet Brana)...
P.S.Kakve veze ova tema ima sa sexom?