Woodstock '09

Maggie.The.Cat

Domaćin
Poruka
3.008
Cujem da se odrzava Woodstock festival u Indiani...hmm, tamo negde u septembru. Pa me zanima koliko forumasa bi rintalo ceo raspust da skrpi neke pare za kartu i ode na provod svog zivota...

P.S Ima li neko iskustva u obijanju banki i slicnih ustanova s novcima?!

Exit je tu, preko puta! Berem maline petnaestak dana, i to je to!

Ali Indiana nije tako blizu...a posto sviraju velikani kao Rollingstonsi,Jethro Tull,The Who,Yes, Led Zeppelin, Pink Floyd(bend iz Australije), The Police, Queen, Status Quo, Neil Young, The Band, Dr. John...ni ulaz nece biti nimalo jeftin...

Ali Indiana nije tako blizu...a posto sviraju velikani kao Rollingstonsi,Jethro Tull,The Who,Yes, Led Zeppelin, Pink Floyd(bend iz Australije), The Police, Queen, Status Quo, Neil Young, The Band, Dr. John...ni ulaz nece biti nimalo jeftin...

A odakle si ti?
Imam ja maline :per:

Ma nije bash tako lako shto se tiche exita.
A inache, ishao bih na woodstock, shto da ne, kad bih imao finansije

Cujem da se odrzava Woodstock festival u Indiani...hmm, tamo negde u septembru. Pa me zanima koliko forumasa bi rintalo ceo raspust da skrpi neke pare za kartu i ode na provod svog zivota...

P.S Ima li neko iskustva u obijanju banki i slicnih ustanova s novcima?!

Veruj mi mags, ja sam sredio izvor prihoda za ove nadolazece koncerte, a posto ce mi ostati i kusura mozda svratim i do woodstoka... (Lazem mozda, sad bih ubio da me neko pusti)...

Tajna je da znas prave ljude i da prodas neki bespotreban unutarnji organ za solidnu cenu... (Cujem da za bubreg mozes da izvuces citavih 50.000 USD)

Niko nije rekao da 'takva muzika' umire...Rekoh za Vudstok,bese nekad,sad mozemo samo da slusamo i citamo o njemu,nece se nikad ponoviti.
Ne zaboravi The Who,po mom misljenju najbolji nastup su imali upravo oni:D

Ja vec sad gledam avionske karte do Amsterdama,jer u julu je Sensation White! :D
Znam da nema veze sa temom ali Sensation White je Meka za nas koji slusamo elektronsku muziku,kao sto je Woodstock za vas...ostale...
;)

Back