Wolf's rain

Dobar anime :D
Inače, glumac koji je dao glas Light-u u Death Note-u daje glas glavnom liku, Kiba-i. :D
Plus, soundtrack je takođe jako kvalitetan.
Definitivno preporuka. :mrgreen:

Dobar anime :D
Inače, glumac koji je dao glas Light-u u Death Note-u daje glas glavnom liku, Kiba-i. :D
Plus, soundtrack je takođe jako kvalitetan.
Definitivno preporuka. :mrgreen:

To nisam znao :dash:,posto sam veeeeliki fan :worth::worth::worth:Light-a :worth::worth::worth: preskocicu nekoliko Anime-a kojih sam imao u planu za download,tako da wolf ide prvi :super:

hvala za info :mrgreen:

Extra je, mada mozete slobodno preskochiti neke 4 epizode, koje samo ponavljaju scene koje su se desile... Nego, anime je :super: Svidja mi se kraj, taman kakav treba da bude ;) ona Cheza me malo smara, ali je ok... A Jagara ima tako dobru kacigu, ubila bih je zbog nje... ;)

2ngh9wo.jpg

A svi su mi lepi, sve bih ih usvojila, vakcinisala, ochistila od parazita i chuvala do kraja zivota :D

Uvodna pesma me je odushevila, pogotovo deo:"Stray! No regrets 'cause I've got nothing to lose..." :heart:

Meni je bolji kraj:D

Been long road to follow
Been there and gone tomorow
Without saying goodbye to yesterday
Although memories of hope, still they're left
Oh hath the tears deluded them...
Maybe there's time tomorow
The rain will cease to fall
And the mist will fade into a more today
Cuz the road keeps on telling me to go
Something is pulling me
I feel the gravity
Of it all...

Jako dobar anime,inace ne kontam sta je ono bilo na kraju oni su se ponovo rodili (mislim na Tsube,Hige,Kiba i Tomoe) u tom novom svetu ili kako ?

Inace ova pesmica me odusevila,steta sto je tolika kratka ali bas sam je zavoleo :) :

Back