- Poruka
- 29.446
Ovde diskutovati kakva je igra kakva je grafika itd....... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Е, то ти је лако...
Пичиш кроз оне тунеле испод, не излазиш ван до пред крај... груваш га у ових шест хексагоналниг лансера, горе на раменима што су му, кад отвори ова крилца да пуца на тебе... не сећам се дал' имаш још шта од оружја али све је сем оног плавог бесциљно... кроз нишан гађаш јер онда скоро цело пуњење избије у једном окидању, па бегаш назад, да допуниш...
и тако редом... уз пут имаш и ово око горе, на средини, испод рамена, њега исто цепаш, наравно кад отвори, па и ове пуцаљке ниско... е и кад га умориш, он крене и ово скроз доле да отвара, одоздо, као неки поклопац... е треба да га љутиш с овим горе и да искористиш прилику да се подвучеш под њега, кад се тај поклопац доле отвори и ту да га цепнеш... и онда се претури и то је то...
Исто тако од срца препоручујем Old Blood... Посебна игрица као, али истта механика, исто језгро игре, само као десетак енких других нивоа, догађаји који су Блашковића послали на ту мисију којом почиње ова... недавно сам њу прегазио и у наставку New Order (поново) и уопште није лоше...
Метрои су исто били сјајни...
Мада још и краћи, али квалитетни...
Return to Castle Wolfenstein Cheats
Е, кад год сам се неког едитора, треинера, ил тако, неких читова прихватао, много брзо ми је апсолутно кварило доживљај игре...
зато томе и не прибегавам...
Е, кад год сам се неког едитора, треинера, ил тако, неких читова прихватао, много брзо ми је апсолутно кварило доживљај игре...
зато томе и не прибегавам...
Шалу на страну... знам о чему причаш... али са друге стране, ако је већ прегазиш пар пута, чему онда то рктање са читовима?