Wolfenstein: The New Order

• Začetnik teme Začetnik teme acabg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
М?
Какви су утисци?
Колико нисам мог'о да дочекам и с којим сам ентузијазмон кренуо, толико се сад, просто терам да је завржим... трећи пут...:mrgreen:

Графика је страва, игрица је веома добро урађена! :)

Него, ако ми може ко помоћи, немогу да пређем један ниво, односно, немогу да скењам оног робота, зна ли ко како?

maxresdefault.jpg

Е, то ти је лако...
Пичиш кроз оне тунеле испод, не излазиш ван до пред крај... груваш га у ових шест хексагоналниг лансера, горе на раменима што су му, кад отвори ова крилца да пуца на тебе... не сећам се дал' имаш још шта од оружја али све је сем оног плавог бесциљно... кроз нишан гађаш јер онда скоро цело пуњење избије у једном окидању, па бегаш назад, да допуниш...
и тако редом... уз пут имаш и ово око горе, на средини, испод рамена, њега исто цепаш, наравно кад отвори, па и ове пуцаљке ниско... е и кад га умориш, он крене и ово скроз доле да отвара, одоздо, као неки поклопац... е треба да га љутиш с овим горе и да искористиш прилику да се подвучеш под њега, кад се тај поклопац доле отвори и ту да га цепнеш... и онда се претури и то је то...
Исто тако од срца препоручујем Old Blood... Посебна игрица као, али истта механика, исто језгро игре, само као десетак енких других нивоа, догађаји који су Блашковића послали на ту мисију којом почиње ова... недавно сам њу прегазио и у наставку New Order (поново) и уопште није лоше...

Е, то ти је лако...
Пичиш кроз оне тунеле испод, не излазиш ван до пред крај... груваш га у ових шест хексагоналниг лансера, горе на раменима што су му, кад отвори ова крилца да пуца на тебе... не сећам се дал' имаш још шта од оружја али све је сем оног плавог бесциљно... кроз нишан гађаш јер онда скоро цело пуњење избије у једном окидању, па бегаш назад, да допуниш...
и тако редом... уз пут имаш и ово око горе, на средини, испод рамена, њега исто цепаш, наравно кад отвори, па и ове пуцаљке ниско... е и кад га умориш, он крене и ово скроз доле да отвара, одоздо, као неки поклопац... е треба да га љутиш с овим горе и да искористиш прилику да се подвучеш под њега, кад се тај поклопац доле отвори и ту да га цепнеш... и онда се претури и то је то...
Исто тако од срца препоручујем Old Blood... Посебна игрица као, али истта механика, исто језгро игре, само као десетак енких других нивоа, догађаји који су Блашковића послали на ту мисију којом почиње ова... недавно сам њу прегазио и у наставку New Order (поново) и уопште није лоше...

Хвала најлепше... :)

Тако сам и радио, трчао кроз тунеле, рокао га из ласера пуцњима, разбијем му горе оне лампе одакле пуца, и сво време га рокам у то око кад отвара, и већ неколико пута сам то исто терао око сат времена, и ништа се није дешавало.
Истна, нисам видео да отвара онај отвор испод себе, али покушаћу опет, док га необорим. :)

Играм и ОЛД БЛООД, и ту сам запео код оне АЛЕ у ланцима. Упуцавам га у главу, тј, у уста, али ме скину војници који испадају одасвуд.

Потрошим сву муницију пуцајући у главу, и њему ништа, никад да падне. Нисам видео да је рањив на нека друга места, осим у уста.

hqdefault.jpg

Пази сад,
овај први, ако се добро сећам, тај испусни вентил доле отвара кад га шибнеш у око... јер се онда заслепи и не види те, па пожеш да истрчиш ван и подвучеш се испод... али мора брзо, јер кратко стоји отворен и добар део тог времена шиба нека ватра на доле...
а овог друтгог сам се ја поломио док сам га очукао..
Реагује на звук... и зато треба да се шуњаш и пустиш да он скењава оне зомбије што испадају, јер они пуцају и праве бвуку, а кад се укаже прилика, рокнеш ону ракету у отворена уста...
4-5 мислим да је довољно... и мене је силно разочарало јер сам очекивао да је то тек негде пола игре, кад оно, ту је и крај...

Јес му то главна мана... мени се чини да су Олд Блад и избацили као експанзију, да надоместе релативно кратко искуство, али у форми неке увертире у причу... да, тако, замаскирају...
Мада, кад погледаш, има онамо пуно да се игра, само што је тако, добро урађено, па и не приметиш...
премотај у гфлави колико само сегмената има, колики су појединачно...
Солидно дуга, посебно кад узмеш у обриз да има две временске линије...
и у свакој више избора, који и не праве неку велику разлику даље, али свеједно, има више кругова да се одигра...
Још ако хоћеш да се опробаш у некој озбиљнијој тежини, где је стварно изазов играти...
Мене је нови поредак 3-4 круга у првом игрању држао, а одавно сам престао да играм игрице, што ме је баш изненадило, а овај други део ме је поденуо да кад сам га прешао, још једном пређем овај први...
и опет ми је био једнако забаван...
Има тамо пуно детаља којима може да се посвети пажња а који се превиде или просто промакну у општем ужитку првог играња...

Return to Castle Wolfenstein сам оних година, играо до изнемоглости...
преш'о сам га уздуж и попреко, сигурно двадесетак пута...

- - - - - - - - - -

Има између ова два нова, и тог старог још један, али је била нека катастрофа... онда нисам ни имао на чему да га играм, али и оно штро сам видео ми се није нешто свидело...

:mrgreen::per::worth:

Return to Castle Wolfenstein Cheats

First, modify the shortcut to the game's executable by adding the switch:
+ set sv_cheats 1
to the command line. You can also run the executable via MSDOS and manually type in the switch each time. That done, during the game, press the tilde key (~) and you can will be allowed to enter the following cheats:
/god
/notarget
/noclip
/giveall
/give luger
/give colt
/give dual colts
/give mp40
/give thompson
/give sten
/give mauser rifle
/give sniper scope
/give snooper rifle
/give fg42 paratroop rifle
/give grenade
/give grenades
/give pineapple
/give pineapples
/give panzerfaust
/give venom
/give flamethrower
/give tesla gun
/give 9mm
/give 9mm rounds
/give 9mm box
/give 7.92mm
/give 7.92mm rounds
/give .45 cal
/give .45 cal box
/give .30 cal
/give .30 cal box
/give 12.7mm
/give fuel
/give cell
/give armor ###
/give health ###
/give binoculars

:)

Е, кад год сам се неког едитора, треинера, ил тако, неких читова прихватао, много брзо ми је апсолутно кварило доживљај игре...
зато томе и не прибегавам...

Da ali ja igru predjem na sva tri nivoa pa posle sa siframa ili trainer pa rokaj snimaj :mrgreen: dok na mp nisam probaao posto je narodna igra :rumenko: a mrzime da nalazim narodne mp servere po net-u

Doduse ovu igru jos necu jos igrati sve dok neskupim 900 ojra za nov komp :super:

Ја сам по мало и прирпост... па морам да питам... шта је МП?
А нов поредак има чини ми се 5-6 нивоа тежине...:per:
Шалу на страну... знам о чему причаш... али са друге стране, ако је већ прегазиш пар пута, чему онда то рктање са читовима?
и шта ће ти рачунар од толико пара за Метро?
ја сам мој пре две године осетно мање платио, из делова, додуше.. и баш су у то време излазиле ове о којима причамо и шибао сам их на максималним подешавањима и ишле су к'о вода...
и Скајрим исто...:mrgreen:

- - - - - - - - - -

МП--- мултиплејер?
е јесам љаџа...:hahaha:

Шалу на страну... знам о чему причаш... али са друге стране, ако је већ прегазиш пар пута, чему онда то рктање са читовима?

Da bi im se osvetio sto sam Dizginuo 20000 puuuuta :pop2:

A narocito volem da se napravim da sam nevidljiv pa se prikadem i Dzarnem ga u vugle s Puskatatatata s prigusivac A on pada pada pada :lol: ili mu bacim granatu onu nemacku jadnik nezna gde ce da pobegne ili pokupim Flame tower i przim ih do besvesti a oni jadnici kukaju mnooogo im je vruce :hahaha: :mrgreen:

Poslednja izmena:
Ili uzmem Wenom-a pa raspalim po njima dok se ne usija od pucanja pa ondak uzmem Teslu da proverim dal je neki osto ziv da se slucajno ne povampiri da me nebi isprepado kad se prisunja s ledjai na kraju uzmem panzerfaust pa rapalim po skeletima i gledam kako koskice lete u vazduh i pevam pesmu Mi letimo u nebo mi znamo svoj put
Mi odlazimo tamo gde cveta limun zut
Mi letimo u nebo kao pod majcin skut
Mi letimo u nebo mi znamo svoj put ;)

A narocito sam mnogo zavolio super vojnike koji su odma padali kad su me videli da dolazim i pevao sam im pesmu Evo me opet dolazim
vracam se tebi ja
sa pesmom ovom polazim
hej, super vojnici najdrazi

Tamo gde se wenom cuje
gde se radost samo snuje
tamo gde me cekas ti
srce moje polazi

Back