- Poruka
- 15.396
Može da prođe!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa, danasnje igrice na fantasticnu temu su samo horde zombija.Retko kad ima mesavina kao RtCW.Mesavina ljudi i natprirodnogA ja bas mislim da je to dobro jer su svi ostali shooteri na temu WWII(i sve ostale igre)iste,te je zbog toga ta tematika dosadila,a da su proizvodjaci imali malo maste kao za Wolfenstein,stvari bi sigurno bile drugacije...
Ako si na grobnici posle sela tada trebas da pobijes sve nemce i zombije, pa da dodjes kod nekih vrata koja se zatvaraju, pa tu treba da ubijes vatrenog zombija i da povuces rucku iz jedne grobnice i onda prelazis nivoKako da predjem drugi nivo, upadnem u neku grobnicu i ne znam sta dalje da radim?
Da bi presao taj deo misije moras kada izadjes iz tunela kroz onaj poklopac da sačekas da onaj oficir ode od stažara kroz sumu i njega ubi nožem ili prigusivacem. Produzi naćićes spec. karabin sa prigusivačem, smakni vojnika na kuli i onog sto je pricao sa oficiro. Zatm dodji gde si njih smakao i smakni oficira kroz staklo u baraci na kapiji pa stražara na kapiji pa levo naulazu u tunel ona dva vojnika i tada smakni stražara na vodotornju. E, TU JE caka vodi računa da smaknes stražara sa tvoje strane jer taj vojnik sto tzreba da otvori vrata i onaj pod tremom koga moras takodje smaci gde je kamion VIDE ako ubijes na vodotornju strazara sa njihove strane. Udji na kapiju i u baraci do kapije pravo sa atomatom prigusnim ubi oficira otrci do zida i pored zida pod trem kroz trem u kamion.
Ako si na grobnici posle sela tada trebas da pobijes sve nemce i zombije, pa da dodjes kod nekih vrata koja se zatvaraju, pa tu treba da ubijes vatrenog zombija i da povuces rucku iz jedne grobnice i onda prelazis nivo![]()